dilluns, 30 de setembre del 2013

Donant voltes.

Amb les males experiències del running he acabat de passar la setmana sense poder fer cap més sessió d'entrenament. Aquesta serà molt diferent perquè comencen les activitats al pavelló i he de donar 14 sessions a la setmana entre Spinning, G.A.C, Terapèutica i Crossfit. Però, de moment, avui ja he sortit a pedalar amb el cunyat.

Aprofitant que era festa a Lleida hem quedat a les 9, que és quan plego de la feina, per agafar les bicis de muntanya i anar a donar un tomet.

El cert és que avui no puc fer una narració gens acurada perquè m'ha portat per llocs que s'escapen del meu radi de coneixements i orientació espaial.
Hem començat la ruta anant pel Bovalar, hem tornat per la Vall de Mora i pel mig hem passat pels camins on han ficat el reg nou entre Seròs i Maials tenint, com a punt àlgid de la sortida, la visita
al pí bicentenari. A part d'això ja no puc dir per on hem anat, solament, de tant en tant, creuàvem o passàvem esporàdicament per algun camí que sí que coneixia però, aviat, el deixàvem per seguir ciclant per algun bancal de cereals o algun camí en mal estat.

Hem anat gairebé tota l'estona per camins, avui poca senda hem fet, i això ens ha portat a mantenir un bon ritme de pedal. Tan bon ritme que a mi em feia aplicar-me fort per no quedar-me endarrere.


El recorregut ha estat pràcticament tot pujada fins gairebé la mitat exacta del trajecte i desprès ha anat baixant poc a poc, gairebé igual que com hem pujat.

Poca cosa més us puc dir avui, hem fet 34 Kms amb 600 metres de desnivell, tot això en 2 hores 10 minuts, amb alguna pilladeta inclosa.



Salut!


1 comentari:

  1. com deia aquella frase els tebeos de quant erem petits

    Tornem a cavalcar

    bé dir que per diversos problemes tecnics durant tot l'estiu poc comentaris li he fet aquest blog, que no vol dir oblidats però com ke mos veiem tant sovint,

    altrament comença per alguns una nova temporada altres com sempre dic som de tardor i mirem de fer bondat als messos de vacances, però se prepara una bona temporada si la climatologia u vol


    va nenneg posat les piles

    goo goo salt i pedals i ben retrobats

    ResponElimina