diumenge, 13 de desembre del 2015

La Marató de TV3





Quan s'atancen aquestes dates molta gent ja pensem amb la Marató de TV3. Aquest any anava sobre la diabétes i la obesitat i, com sempre, s'havia de col·laborar.

Pel Baix Segrià ja fa 4 anys que organitzem una quedada ciclista de tots els clubs de la zona, venem algun tipus de peça de roba per recaptar fons i, el club que ho organitza aquell any, prepara un esmorzar també per recaptar diners.

La variant d'aquest 2016 ha estat que, enlloc de quedar i esmorzar primer, hem quedat a les 10:00 per esmorzar a la bordeta ( Lleida). Així cadascú era lliure de fer la ruta que volia fins a aquella hora i desprès optar a fer la marxa que ens tenien preparada els companys del Bikesport Lleida.

Del Club Ciclista Seròs hem fet acte de presència 12 integrants ( pocs pel que m'esperava), uns quants, la majoria sortíem des de Seròs pedalant, un parell anaven amb cotxe fins a Alcarràs i feien ruta des d'allí amb els de l'espardenya i un parell més que han anat amb cotxe fins al pavelló de la Bordeta i d'allí han marxat a fer la ruta preparada pel club.

Ramonet, Sergi P., Jordi, Sejo, Gerard, Enric, Raul, Pere M., Agusto, Josep Agustí, Antònio Loncà i un servidor vam anar, d'una u altra manera a gaudir de l'esmorzar i la companyia de companys d'altres clubs i de passada vam fer una sortida, plana plana això sí, de 62 kms.

L'anada encara em va anar mig bé, portava el ritme i les pulsacions mitjanament controlades. A la tornada em van fer la pell....... van tenir sort que no hi confiava en l'apretada i no vaig pensar a plenar-me les butxaques de pedres, si no hi hagués hagut més d'un xiribec.

La setmana que ve, diumenge 20 de desembre fem la tradicional sortida a ficar el pessebre. a veure si ens podem reunir un bon nombre de socis.

Salut!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada