dilluns, 26 de gener del 2015

Massa vivències per poder explicar.



Ha estat molt temps sense fer cap entrada en aquest blog, però és que també he tingut una sèrie d'esdeveniments que han merescut restar apartat de gairebé totes les coses que no tinguessin a veure amb passar temps amb la família.

Tenint en compte que l'esperit nadalenc el tenim bastant arrelat a casa nostra, amb sopars familiars el 24 de desembre i el 5 de gener, dinars el 26 de desembre i el 6 de gener, cagades de tronc, plegades de festes, un parell de celebracions de santorals i fins ara 3 aniversaris. Doncs ara haurem de celebrar un altre aniversari per aquestes dates, el dia 16 de desembre vaig tornar a ser pare d'una altra nena preciosa ( aquest cop dintre de les dates programades i amb un pes normal).

Tots aquests esdeveniments, i algun altre que m'hauré descuidat, han fet que no hagi disposat del temps suficient com per anar penjant entrenaments...... de fet tampoc n'hi han hagut tants.

Segueixo esperant la muntura nova de carretera, mentrestant bicis Calutxo men deixa una per poder anar rodant. Segueixo sense haver nadat gens, però al menys he començat a trencar el gel amb el running i m'he ficat les piles amb la pretemporada de la bici.

No han estat tants quilòmetres com hagués volgut, però almenys he pogut anar fent alguna cosa. Això sí, sempre amb l'esforç de Pat per quedar-se amb les dues princeses de casa, que ara ja donen més feina, per a que jo pugui gaudir una estona fent esport.

A partir d'ara, que la situació ja ha entrat una mica més en rutina, espero poder anar informant periòdicament.

Salut!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada