diumenge, 7 de febrer del 2016

Després de molt temps un altre cop





Cada cop les obligacions em deixen menys temps per redactar activitats, si amb una nena ja havia de treure temps de sota les pedres per poder entrenar i escriure els entrenaments, ara. amb dos...... no hi ha proutes pedres d'on rascar temps.

Com sempre vaig dient, el fet de no escriure no vol dir que em quedi a casa sense fer res. Les sortides hi són, i ara ja he començat l'entrenament per triatló. Amb més temps i kilòmetres dedicats a la bici, perquè la primera prova de foc és la Mussara, no puc deixar de banda la cursa a peu ni la natació si vull intentar la half Lleida - Gimenells aquest any.

Així doncs, des del dimecres 6 de gener que va ser la darrera entrada..... uf! ja fa 1 mes..... he seguit amb les sessions de ciclo indoor intersetmanals, les sortides amb bici del cap de setmana ( alternant flaca i btt), i ara començo a sumar kilòmetres corrent i piscines 2 cops per setmana.

D'aquesta manera, fins al diumenge 7 de febrer els números de les sortides han estat els següents.


Ciclo indoor:        21 hores 51' amb una equivalència de 367,7 kms.

Ciclisme en ruta: 11 hores 23' i 295,1 Kms.

Cursa:                  6 hores sumant 62,17 Kms.

BTT:                   5 hores 35' amb 85,38 Kms.

Natació:              29' 10" i 1.200 metres.



He de dir que, encara que el temps emprat semble molt, em salven les classes de ciclo indoor que dono, si no..... poca cosa hagués sortit.


Salutacions!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada