diumenge, 14 de febrer del 2016

La primera bé.

BIKE

SWIM
RUN




Aquesta setmana han començat els entrenaments de la planificació "en serio" d'aquesta temporada. Fins ara em limitava a fer "fons" ( entre cometes perquè més d'un cap de setmana m'he deixat portar per les emocions i la grupeta) amb bici, però ara ja toca donar-li a les tres disciplines.

Amb la planificació de la cursa i la bici conjuntes m'hi defenso bastant bé, però la natació és el meu cavall de batalla. Per això sempre faig cap a internet a buscar informació.

El que tenia clar és que hauria de fer 2 dies de cursa, 2 de bici i 2 de natació, deixant un dia per al descans. Amb la bici seguir treballant una mica més de fons, deixant les series i les intensitats més altes, de moment, a la cursa a peu ( ja que el treball també és més curt) i amb la natació aquest cop provaré a fer treball una mica més intens des del començament.

A més, com em passa cada any, he de compaginar, o complementar, les sessions d'entrenament amb les sessions que imparteixo al poliesportiu i aprofitar els caps de setmana per les tirades llargues de bici i més tard de running. D'aquesta manera la primera setmana ha tocat:

Dilluns: Natació 1.600 m.  35' 40"

Dimarts: Descans actiu. 1h30' de ciclo indoor al 59% (20,4 Kms)

Dimecres: Series curtes i moderades de cursa. 47'47" i 9.440 metres.

Dijous: ciclo en dues tandades. 42' al matí i 1h 32' a la tarda. 71% de mitjana. (66,8 Kms)

Divendres: Natació 1.700 m. 41'32".

Dissabte: 10.000 m de cursa al 82%. 45' 55".

Diumenge: Sortida de carretera amb els companys del C.C. Fraga.

La climatologia pintava malament per motius de vent, però al final no va ser tan greu com es preveïa. Amb companyia es pedala millor i, tot i no estar la grupeta que esperàvem, encara ens vam reunir 8 ciclistes per anar a donar la volta per Albalate.

Amb Aleix vam sortir des de Seròs, per la carretera vella de Massalcoreig, direcció a Fraga ( això ens donava 11 kms d'avantatge sobre la resta.
A Fraga ens esperaven Guerau i Calu del C.C. Seròs, i 4 integrants del C.C. Fraga.

Amb l'anada amb el vent de cara ja portàvem bona mitjana anar fent relleus, però al tornar desprès d'esmorzar ( val a dir que esmorzen gra fort, mentre aleix i jo ens preníem un café i un aquarius i Calú i Guerau es partien un bocata de truita, los "veteranos" fragatins li rendien homenatge a 3 plats de callos i un de bacallà amb samfaina), amb el vent favorable la velocitat es va disparar.

Vaig aconseguir arribar a casa amb 104 kms en 3 hores 37' de pedal ( la parada a esmorzar aquí no està comptabilitzada).

Una sortida que s'ha de repetir i, a poder ser, amb més gent encara.

Salut!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada