diumenge, 11 de maig del 2014

Una pedalada treta de la màniga.



Quan no esperes poder pedalar en tot el fi de setmana, qualsevol tipus de sortida és bona.
Ni dissabte ni diumenge confiava poder agafar la bici però finalment, buscant i traient una mica de temps d'aquí i allargant una mica més per allà, encara he pogut rodar un parell d'horetes.

No ha estat gran cosa, 50 Kms amb la flaca rodant a ritme molt suau com una sortideta de mudar, per anar acostumant el cos al que serà l'inici de la planificació que començo dilluns dia 19 i per anar provant el que segurament serà el meu hàbitat dels entrenaments rodadors.

Sortia a les 7:28 amb la intenció d'anar a tocar Mequinensa i desprès allargar-me fins a Soses. Sé que aquesta ruta és de 50 Kms i és el que estimava que em donava temps a fer en els 120' de que disposava.

Ruta molt plana, ja l'he buscat així, sense arribar ni a pujar la costeta de Soses, per poder mantenir les pulsacions constants.

Ha estat un entrenament tal i com volia, sense apretar, sense cansar-me, treballant a un 65% de mitjana ( hi ha hagut algun pic més alt però com a màxim he arribat a un 80 puntualment). Han sortit 51 Kms amb 2 hores justes.

PD: S'ha de dir que he perdut 10' en parar a inflar la roda del darrere un parell de cops.

Salut!

3 comentaris:

  1. hiepppppppppppppa bona afoto noi esta prespectiva em sona no se de ke???

    ResponElimina
  2. Si haguessis dit que surties haguessim pogut anar junts un rato, home

    ResponElimina
  3. Ja veus JX tinc bones companyes de ruta normalment, hehehehe.

    No us vaig dir res Aleix perquè ja veus el tipus de ruta que vaig fer, haguéssiu canviat la vostra intenció i us hagués hagut de deixar a mitja sortida.
    Ja tindrem dies.

    ResponElimina