dijous, 5 de març del 2015

1ª Setmana dura



Els mesos van passant i els entrenaments de cara el 16 de maig van intensificant-se. Ara toca treballar en aeròbic intensiu i, sobre una bici que no es belluga del lloc, es fa difícil.

"Qui vol lluir ha de patir" diuen, espero que això també sigui tergiversable a "qui pateix acabarà lluint" i les sessions de ciclo intentant portar una constant entre 140 i 155-160 bpm facin l'efecte esperat.

Un llicenciat en CAFE com jo hauria de saber que al final els resultats arriben, però quan portes més d'hora i mitja tancat, donant voltes al pedal, suat com un poll, intentant mantenir una intensitat que a la carretera es porta mitjanament bé però que al laboratori et demana Déu i ajud........ l'escepticisme de pensar - A veure si estaré fent lo ruc i acabaré malament- aflora amb relativa facilitat.

Bé, tot això per explicar el que ha donat de sí aquesta setmana al laboratori.

Dimarts: 2 hores 45' de bici a 141 bpm de mitjana ( com sempre comptant escalfament i entre classes), 1947 Kcal equivalents a 84,6 Kms.

Dijous: 2 hores 46' més a 144 bpm. 2197 Kcal consumides, extrapolables a uns 95,5 Kms.


Dimecres d'aquesta setmana encara vaig anar a córrer mitja horeta per soltar les cames a ritme molt molt suau. A part dilluns i dimecres tocava G.A.C amb bon treball de quàdriceps i dimecres també vaig fer una mica de tonificació de tronc superior.


Ara aquest cap de setmana toca anar a Betetejar a Almatret a la Xallenge David Duaigües. Serà curseta dura però amb pocs kilòmetres i poca estona sobre la bici, si puc dissabte sortiré amb Cleo a fer una mica més de metres suau.

Salut!

2 comentaris: