dijous, 20 de desembre del 2012

Última setmana d'spinning abans de festes.

Cada cop em trobo més a gust fent les classes de Ciclo indoor. A gust pedalant, a gust parlant i a gust amb els detallets que vaig introduint.

La setmana passada vaig començar enviant als practicants la gràfica del perfil de la sessió i la del percentatge de treball. Aquesta setmana he dibuixat amb rotulador la gràfica de treball a l'espill de la classe per a que els clients no vagin tant a cegues i ...... quan veus que el treball que tens pensat de fer es compleix...... és lo millor.

Dilluns: començament fort de setmana, la classe era dureta, a més era totalment nova.
La sessió del matí va durar 50 minuts treballant a 138 bpm de mitjana i consumint 547 Kcal.


Per la tarda doblava la sessió matinal fent 1 hora 50 minuts en total, 133 bpm i 1024 Kcal consumides.

Dimarts: Tornava a repetir sessió i com sempre fent-la igual treballava més que dilluns. 48 minuts, 143 bpm de mitjana i 560 Kcal.

Dimecres: la última sessió abans de nadal sempre és amb música de nadales, per començar a ambientar al personal. A més és més suau que les que hem fet últimament.

Al matí 46 minuts a 124 bpm i 341 Kcal consumides. No fico la gràfica perquè hi ha 5 minuts que no m'agafa les pulsacions i per tant no es pot comparar.

Per la tarda les dues sessions van durar 1 hora i 49 minuts, la intensitat mitjana va estar de 120 bpm i 825 les Kcal.

Finalment dijous he estat 48 minuts pedalant agafant una mitjana de 125 bpm i consumint 430 Kcal. Com sempre la sessió de dijous sempre més alta. Això també em fa modificar la gràfica de treball però...... encara s'hi assembla no?







En total doncs  3 hores 51 minuts, 3727 Kcal i, per tant, 111.8 Kms.


Salut!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada