diumenge, 24 d’agost del 2014

Final de temporada amb molt bon regust.

Avançant-nos una mica a l'agost, aquest fi de setmana vam organitzar una caminada-correguda pels voltants del Refugi dels caçadors. Intentava ser la cloenda de les activitats de "Caminar o córrer" i "running" que portem fent durant els mesos de juny, juliol i agost.













Estaven marcats dos circuïts, un de 6 Kms ( per aquelles persones que volguessin passar el matí caminant sense haver de patir per arribar tard a casa) i un de 14 ( solament pels que tinguessin intenció de passar gairebé tota l'estona corrent). El desnivell estava bé en els dos recorreguts, arribant als 230m en el curt i fins a 500 en el llarg. El gran percentatge de sendes esperava que ralentís el ritme dels participants, per això vaig ficar 2 hores com a marge de temps per acabar tothom la volta i retornar al refugi de nou per contrastar les opinions.















Dijous i divendres vam estar marcant el recorregut amb JX per a que tothom pogués anar al seu ritme i no veure'ns obligats a fer grups amb guia, ja que d'aquesta manera sempre hi ha gent que va més lenta del que podria i voldria i uns altres que no paren d'esbufegar.
Gràcies doncs al cunyat i al gran nombre de col·laboradors que es van oferir, desinteressadament, diumenge a anar amb bici obrint o tancant algun dels dos recorreguts (Sergi, Manel, Ramon i Josep), a l'abituallament (Bolados Bros.) o en algun dels creuaments complicats (Juanjo i Lídia) vam poder dur a terme aquest acte.

Podien participar tant aquelles persones que havien vingut durant aquest tres mesos a l'activitat com qualsevol altra persona que estés apuntada al pavelló poliesportiu. També es va obrir a gent que no fos sòcia per aprofitar la feina feta de marcatge i temps dels voluntaris.

A les 7:45 s'havia quedat a les instal·lacions poliesportives per marxar amb cotxe fins al punt de partida de la caminada, el refugi dels caçadors. Amb molta puntualitat van arribar tots i això va afavorir poder començar a suar una mica abans de l'hora pensada.

Em consta que tota la caminada va anar molt bé per tothom, salvant un petit contratemps d'una corredora que va fer una mica més de recorregut, i tots van passar un matí agradable en un entorn una mica diferent al que estàvem acostumats a caminar normalment.


Moltes Gràcies a tots/es per venir a participar d'aquest dia i fer sentir una mica més útil la feina feta amb i per vosaltres!


SALUT!

1 comentari: