diumenge, 2 de novembre del 2014

Un altre que mossa l'am.



L'inici del 80% dels socis del Club Ciclista Seròs al món de les dues rodes sense motor, o potser millor hauria de dir la retrobada amb el món de les dues rodes, ha estat amb les rodes gordes. Però ara, poc a poc, sembla que la modalitat va convergint i cada cop més actius s'agencien una flaca per agafar fons i variar una mica el repertori de rutes i la forma de pedalar.

L'últim a fer-ho ha estat Xavier, el Sioux, que ha adquirit la meva antiga Klein i mica a mica va sumant quilòmetres d'asfalt.
La cirereta del pastís l'ha tinguda avui, amb la sortida amb grupeta que hem fet Pere, Juanjo, Aleix, Xavier i un servidor. Crec que cada cop s'ha anat trobant millor, i el fet de no desenganxar-se en cap moment del recorregut li ha acabat de fer agradar aquesta modalitat de pedal.

Sortíem a les 8:20 dels Slamers ( sembla ser que és el punt de sortida dominical) amb la intenció de fer una ruta planera d'uns 90 kms per començar a preparar la pretemporada i ensenyar al nou-iniciat a l'especialitat com són les sortides amb més gent per asfalt..... relleus,..... demarratges,..... piques,.....

Iniciem direcció Massalcoreig per la carretera vella i seguim cap a Fraga per la zona del Sotet. Tot aquest tram és amb molt poca circulació i podem anar parlant i pedalant suau en doble línia per la carretera.

En arribar al pàrquing de la discoteca Florida 135 el batibull de gent, a les 9:00 del matí, ens fa recordar que ahir per la nit hi va haver festa grossa amb un cartell de luxe ( per als que els agrada la música electrònica).

Algú ens convida a parar per beure una mica però desestimem l'oferiment i seguim rodant en direcció a Zaidí. Des d'aquest punt ens comencem a enfilar i iniciem els relleus, suaus, fins arribar al creuament amb la carretera d'Almacelles on parem un moment a soltar líquid i ingerir sòlid.

Passem revista de l'estat de cadascú, sembla ser que Juanjo s'ha deixat anar massa des del mes de juny i ara això li passa factura. Els altres ens trobem molt bé, deixant de banda alguna molèstia cervical deguda a la falta de costum de pedalar tan inclinat.

El reinici de la ruta ens porta a pujar els dos portets de la jornada, n'hi ha que ens els prenem com a sèries per probar les cames ja que la resta de la sortida ha estat molt suau ( ja era la intenció), d'atres se'ls prenen més tranquilament...... cadascú depenent del que volia, o podia, fer.

Un cop ens apropem a Lleida, Juanjo, ens insta a seguir per carreteres terciàries per evitar trànsit. Hi venim tots d'acord esperant que no ens perdéssim........ No ens perdem, o almenys no gaire, però fem uns 10 Kms més del compte i arribem a casa amb 102 Kms recorreguts i uns 700 m des desnivell acumulat.

Tot això en 4 horetes escasses en total, encara que han semblat menys gràcies al bon ambient i millor companyia..... Un altre carretero al sac.

Salut!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada