dimecres, 30 de març del 2011

Sense sorpreses

Avui no ha estat un dia de sorpreses com ahir, he fet el que em tocava i prou.

Pel matí una mica d'estiraments, 20 minuts de series a la cinta, i per acabar tonificació del tronc superior. En total 1h de treball amb una mitjana de 115 ppm i 541 Kcal cremades.

Per la tarda-nit, després de portar l'entrenaments dels cadets, he anat a fer les 2 sessions d'spinning que em toquen tots els dimecres. Avui era dia de series i per tant he canviat una mica el plantejament de la classe i en comptes de fer-la tota seguida he afegit més parades i hem treballat més intensament les cançons. El resultat de les sessions ha estat:
  1. 52 minuts de treball, 135 ppm i 631 Kcal consumides.
  2. 52 minuts de treball, 128 ppm i 580 Kcal consumides.
La segona sessió sempre em surt més suau tot i fer les sessions idèntiques, és el que té tenir el motor de gasoil. No és tant ràpid però a la llarga dóna més bon resultat.  


En total avui han sortit 2 hores i 44 minuts de treball i 1752 Kcal cremades. Demà torno a estirar de bon matí i a escalfar per la sessió d'spinning de les 9:00, a la tarda si no passa res carrera contínua un altre cop i prou.





Les fotos que teniu  penjades són les de les dues sessions d'spinning (he de millorar les dots de fotógraf perquè em surten totes mogudes) xd.

"see you later"  
さようなら

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada