diumenge, 27 de març del 2011

Sempre fai salat.

Avui a les 7:15 de peu que a les 8:00 havíem quedat amb Dani i Jordi per anar a fer una ruteta amb Btt i mirar de fer la trialera de "la cucaratxa negra" que Dani encara no havia fet.

Com sempre sortim del bar Tonet una mica més tard, sobre les 8:05 i enfilem la pujada de la gravera del "picado" perquè és la forma més ràpida d'arribar a Montmaneu, que és on havíem d'anar per poder fer la trialera esmentada anteriorment. Solament acabar de fer la darrera pujada de la gravera em truquen dels bombers perquè hi havia un foc a la Granja d'Escarp, els dic als companys que facin via i jo faig mitja volta i apreto el ritme per mirar d'arribar al parc el més aviat possible (més o menys 7 minuts) però quan obro les portes veig que ja han marxat, els truco per a veure si els feia falta gent i em diuen que no, que són suficients. Per tant torno a agafar la bici, truco a Jordi per veure per on anaven i quedem al mas de l'Hereu per continuar la ruta junts. Torno a apretar el ritme per mirar de no fer-los esperar massa i sobre les 9:30 ja tornem a emprendre la ruta els tres junts. Acabem de remontar pel mas de l'Hereu fins a la base de Montmaneu i ens dirigim fins a "la Cucaratxa negra", quan hi arribem parem un moment a esmorzar i seguidament tirem pit avall, tornem a remontar (ens vam equivocar una vegada de pujada) fins a la base de Montmaneu un altre cop i, veient l'hora que era, decidim d'anar cap a casa "rapidillo". Enfilem pel "Polanski" i acabem fent la tornada que es va fer per la I marxa Btt vila de Seròs.

Al final 47.5 Km, 771m de desnivell acumulat, una mitjana de 132 ppm, 2418 Kcal cremades, 3h 31 minutets i mala cara de Pat per arribar 40 minuts més tard del que li havia dit (havíem d'anar de compres).

Demà ruta amb les dones, ja us contaré.
Au revoire.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada