dissabte, 28 d’abril del 2012

La CABRA



Sortida de dissabte pel matí amb una finalitat clara..... anar a baixar la Cabra que ja feia més d'un mes que en tenia ganes i encara no havia tingut la opció.

A les 9:15 - 9:30 havia quedat amb Jordi per sortir els dos junts amb la intenció de fer una ruta de 40 o 50 Kms.


Al final la sortida ha estat a les 9:30 i havíem de mirar de ser a casa entre les 12:00 i les 12:30, la qual cosa deixava poc marge de temps per poder arribar a fer una ruta de 50 Kms, però el que sí que tenia clar era que la Cabra avui l'havíem de baixar (crec que Jordi també tenia clar que avui la faríem).
L'inici de la ruta ha estat pel bovalar, anant a buscar la senda que vam baixar a la xallenge del 2009 (crec).    Quan hem arribat a baix ens hem trobat una especie de campament comanche voltant un mas, no l'hi havia vist mai, també és cert  que ara feia dies que no hi passava.
El següent tram de la ruta ha estat anar a buscar Aluminsa per fer la senda de la Xallenge 2010 desviant-nos per una baixada (que es feia l'any passat a la  tornada dela Xallenge) que et porta al camí de pujada al refugi.
Quan hem arribat al refugi, ens hem trobat amb Delfi que havia anat a montar, portàvem 17 Kms i una hora i quart de pedal, la cosa pintava malament per poder fer la ruta que teníem planificada que passava per la senda nova, la cabra de pujada i baixada, pujar a Montmaneu, anar a buscar la trialera de la Granja i tornar a Seròs per la pista. Hem hagut de fer el pla B, baixar del refugi pel darrera, pujar pel mas de la pedra per salvar el bosquet, anar pel mas de la Monja cap a la pujada de Montmaneu, ens hem desviat per fer la CABRA ( la senda està en perfectes condicions, s'ha ficat molt divertida perquè a gairebé totes les esponetes pots fer un "wall ride" i no perdre velocitat a la baixada. El punt pel qual tenia intenció de fer-la, que es una espona que volia saltar, s'haurà de modificar una mica perquè si no enlloc de saltar és millor deixar caure la bici i baixar-lo normal. Al final se m'ha fet curta, n'esperava una mica més, suposo que feia tants dies que anhelava fer-la que l'havia magnificat, això no vol dir que no l'hagi fruït) i en acabar hem agafat la pista de les mines, la pista de Maials a la Granja i tornatper les esponetes de desprès de l'anti pedra.

Ens han sortit 41 Km amb 570 metres de desnivell acumulat. Velocitat mitja total 14, 1 Km/h (velocitat mitjana en moviment 19,4 Km/h), 2 hores 55 minuts totals ( 2 hores 8 minuts de pedal), 1527 Kcal consumides i 133 bpm de mitjana.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada