divendres, 8 de març de 2013

Ciclo indoor per recuperar i preparar el diumenge.

La jornada dominical em va deixar les cames ben tocades quan vaig acabar, però la veritat és que durant la setmana he estat molt bé. A part del mal d'espatlla i de la cremada i el cop a la cadera deguts a la caiguda la resta del cos no m'ha donat problemes.
Enfilava un principi de setmana amb 3 sessions dilluns, una dimarts, 3 més dimecres i una dijous, com cada setmana.
Les de dilluns les he fet molt suaus per que fessin l'efecte regeneratiu o de recuperació activa, dimarts i dimecres normals per seguir treballant una mica i dijous suau un altre cop per no acumular cansament per diumenge. A més degut al dolor de l'espatlla no he fet sessió de peses i per qúestions de feina dijous tampoc vaig agafar la bici pel matí, o sigui que diumenge hauria d'estar més descansat que la setmana passada....... ja veurem si va millor o pitjor.

Dilluns: com ja he dit les tres sessions han estat mooooolt suaus. Entre les 3 he estat 2 hores 52 minuts i 15 segons pedalant, la mitjana de bategs ha estat de 97 ( ja m'explicaràs) i 654 kcal consumides.

Dimarts: la mateixa classe que dilluns feta com toca dura 56 minuts 10 segons a 122 bpm de mitjana i 440 Kcal consumides.

Dimecres: avui tocava tornar a fer les sessions com toca. 2 hores 31 minuts i 12 segons per fer les 3. 123 bpm de mitjana i 1198 Kcal consumides.

Dijous: sessió de recuperació un altre cop, però la d'avui tenia un principi ràpid que m'ha fet pujar les pulsacions tot i tenir poca càrrega. Tot i això la mitjana de bategs ha estat de 101, arribant a consumir tan sols 196 Kcal en els 47 minuts que ha durat la sessió.

La suma setmanal ha estat suau com volia per mirar de descarregar una mica de cara a diumenge. 7 hores 6 minuts i 37 segons de classe consumint 2488 kcal. 74,7 Kms.

Ara a esperar diumenge per cremar les cames.

Salut!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada