diumenge, 12 de maig del 2013

Dia de la bici




El motiu de fer la sortida del fi de setmana ahir dissabte va ser perquè avui fèiem el dia de la bici a Seròs. Per tant no podíem anar amb bici i fer les 11:00 o les 12:00.

La quedada era a les 9:00 al portal per fer una ruta d'uns 10 Kms, tota per asfalt i amb molt poc desnivell perquè pogués venir tothom que volgués, i acabar fent un esmorzar a base de brasa al càmping de les piscines.

La veritat és que m'esperava que hi hagués més gent, però no ens hem d'enganyar..... avui en dia tothom fa de tot i segurament hi havia molts nens, que són els que arrosseguen als pares per venir, que tenien futbol o basquet o qualsevol altra activitat. I al final la festa es fa pels que hi estan.



No hi ha hagut cap incident en tota la sortida, algun pare havent d'empenyer al fill a les pujades o havent-lo d'estirar a les baixades però això ja és normal,per tant es pot dir que ha estat tot un èxit.

Com a fet destacable la participació de la Paula, que ha estat el rpimer dia de la bici al que ha pogut venir.

Des del club Ciclista Seròs agraïm la presència a tots els participants i els animem a seguir venint en les següents activitats.

Salut!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada