dijous, 31 de març del 2011

Sabater a les teves sabates

Ja ho diu la dita "sabater a les teves sabates", i és que jo vaig estudiar INEF i lo de l'esport no se'm dona malament, però la informàtica.......... vaig obrir aquest blog, entre d'altres coses, per veure com em desempallegava per aquest mon i veig que em falta molt per caminar encara. Tota la tarda que estic patullant per a penjar àlbums al blog i sort del Javi Castillo (amic del "cunyao" i a partir d'ara íntim meu) que m'ha ajudat molt i m'ha donat instruccions per a "zoquets" però tot i així encara hi ha una cosa que no m'acaba d'anar bé, espero que demà per la tarda ho pugui acabar de fer i així penjar les fotos com Déu mana. De totes formes a la galeria ja n'hi ha de penjades.

Bé, anant a lo meu. Avui he entrenat 2 hores i 38 minuts i he cremat unes 1570 kcal. Al començament del dia, com ja és normal, una mica d'estiraments, treball del tronc superior (suau) i escalfament per a començar la classe d'spinning a les 9:00 en total 46 minuts de treball, una mitjana de 81 ppm i 159 Kcal cremades.
 La classe ha estat bé, ha durat 57 minuts (entre les mobilitzacions inicials i els estiraments) les pulsacions mitges han estat de 121 i 567 kcal consumides.
Per acabar per la tarda hem anat a córrer amb Àlvaro (no tinc fotos, quan corro no estic massa per històries. És el que em costa més) 10 Km amb 200 m de desnivell positiu acumulat amb 55 minuts, una mitjana de 153 ppm i consumint 844 kcal.

Avui estavem parlant que, possiblement i si tot va bé, diumenge que ve m'apuntaré a fer la caminada de Mequinença que són 21 Km, més que res per començar a familiaritzar-me en les distàncies mitges-llargues. Per tant, i per tal de mirar a veure si ho puc fer o no, dimarts anirem a córrer uns 21 Km a veure que passa.

Com sempre seguiré informant.

näkemiin

1 comentari:

  1. No et desesperis Nano. Al final a l'informàtica se l'hi agafa el tranquillo.

    ResponElimina