diumenge, 11 de març del 2012

Final de la III Xallenge David Duaigües

Encara que els indicis marquin que has marcat un màxim, les coses sempre es poden millorar.
L'any passat van assistir 500 corredors a la marxa de Seròs, semblava que seria molt difícil de tornar a aconseguir aquesta xifra i gairebé impossible de superar. Avui 650 bikers han pres part a la III Xallenge David Duaigües de la Vila de Seròs.

Tot estava molt ben preparat, esmorzar per tothom des de primera hora del matí fins a les 14:00 hores de la tarda. 150 voluntaris entre els que estaven dispersats pel circuït indicant, fent fotos o filmant, els que s'encarregaven de cuare la carn i servir begudes a tothom que en volgués, els avituallaments, els de l'organització, els que anaven amb les motos obrint o tancant ruta. Avituallaments ben sortits, un dia espectacular, bombers, protecció civil, i un llarg etcètera d'aspectes que fan d'aquesta cursa una de les millors de tot el territori.

Avui corria a casa i no podia fallar, el refredat que porto des de dijous o la mini gastroenteritis que em va durar fins dimecres no podien afectar-me i havia de donar tot el que pogués.
Avui he pogut agafar una bona zona de sortida tot i que desprès hi ha hagut gent que s'ha anat col·locant per davant nostre. Sortida controlada per dins el poble, el continu soroll de frens clavats, crits dels bikers i del munt d'espectadors, i els estira i arronses del personal senyalaven les ganes que tenia tothom d'exprimir-se al màxim en aquesta marxa.
Un cop ha acabat la sortida controlada la multitud de ciclistes ha omplert els camins de l'horta de Seròs aixecant un gran núvol de pols. Bones sensacions.
La primera pujada del dia ha agafat a la majoria de gent desprevinguda i s'ha anat formant una mica de tap, tot i que, gairebé tothom, no han trigat gens en baixar de la bici i arrencar a córrer camí amunt. El ritme dels primers era molt fort i impossible de seguir així que he decidit fer la meva cursa des de principi fins al final. Arribada al primer avituallament (Km 15,5) en 46 minuts, no sense perdre el primer "pique"amb una noia a mitja pujada del refugi. El pas per la zona de tall amb 61 minuts, tot anava perfecte. He pogut avançar 3 bicis abans de ficar-me a la primera senda, això m'ha permès no perdre gaire temps en la baixada i la pujada posterior també per senda.
Sobre el Km 27 m'esperava Pat al segon avituallament amb un botellí de recanvi perquè no hagués de parar gaire estona. Arribem a dalt del pla de Montmaneu en 1 hora 34 minuts i ja gairebé tot era pit avall per senda i pista.

Resultat final 48 Km amb 945 metres de desnivell acumulat, 2 hores i 25 minuts totals, 19,5 Km/h de mitjana (quan he vist aquesta dada m'he quedat acollonit, no m'esperava pas anar tant ràpid), 2410 Kcal consumides i 173 bpm també de mitjana.

No tinc paraules per definir l'experiència de tots els voluntaris animant al teu pas, això et dóna ales per més fos que estiguis. A més al ser el primer local en arribar a la meta m'han obsequiat amb l'inscripció a la Pedals de Foc.

Una immensa felicitació a tots els organitzadors, mots agraïments a tots els col·laboradors i una infinita satisfacció personal.

PD: Quan hagi descarregat les fotos que ha fet Pat les aniré penjant. Igual que la classificació final.

Salut!

3 comentaris:

  1. Molt bé nano, endavant, et continuarem animant.

    Esther

    ResponElimina
  2. Merci, realment els ànims són útils.

    ResponElimina
  3. com no felicitats a dojo
    es tambe satisfaccio personal encara que jo no pugui pedalar segur que ho fas per mi mes depressa clar i mira que he pedalat molts ratos antes per tots aquestos andurrials
    es com diu aquell germans de sang ehhh

    satisfaccio per saber que al gent vol mes i mes canya, satisfaccio per tots i totes les persones que es volquen es aquest gran esdeveniment.

    Salut company

    ResponElimina