dijous, 1 de març del 2012

Objectiu Xallenge David Duaigües (Almatret) IV - últim dia d'entrenament -

L'entrenament teòric d'avui constava de 2 hores de bici pel matí rodant a una mitjana de 120 - 130 bpm sense canvis de ritme forts, anar augmentant la càrrega progressivament, i una sessió d'spinning per la nit amb càrregues mitges-altes per treballar la potència.
La sessió del matí ha hagut de ser més curta perquè he tingut una visita i ha hagut de plegar però la de la nit ha anat força bé.

Sessió matinal, 1 hora i 43 minuts de bici a una mitjana de 128 bpm (arribant a 158 a partir de l'hora i 35 minuts, per tant si hagués acabat l'entrenament la mitjana hagués estat per sobre de 130). Es començava a notar l'acumulació de treball de tota la setmana però.... crec.... que hagués pogut acabar l'entrenament correctament.
1017 Kcal consumides (equival a 30.5 Km).


Per la nit la sessió d'spinning ha estat interessant, amb un principi amb poca càrrega i ritme lent però que ha anat augmentant poc a poc fins a arribar a pics de 165-166 bpm. 49 minuts d'spinning a una mitjana de 126 bpm per consumir 460 Kcal. La sessió ha estat entretinguda.



El total d'avui ha estat de 153 minuts, 1477 Kcal consumides i una equivalència a 44.3 Km.

Ha estat l'últim dia d'entrenament fins a diumenge que hi ha la Xallenge ( demà pel matí estiraré bé, el problema és que per la nit tinc partit de futbol sala però jugaré molt poc i sense fer esforços per minimitzar els efectes), així que diumenge FESTA GRAN a Almatret i intentaré fer el millor temps possible, tenint en compte que aquest any no tinc ni idea de per on passa el recorregut. Serà tota una sorpresa. A veure com va la bici de prova que m'han deixat abans que m'arribi la meva nova "màquina".

PD: per cert des de principi d'any fins avui porto 257 Km en btt, 545 en bici d'spinning i 180 corrent. No està malament, però comparat en l'any passat que vaig fer 599 en btt, 558 en bici d'spinning i 156 corrent la cosa està moooooooolt malament.

Salut!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada