dijous, 4 d’abril del 2013

Dos bikers i fang, pedalada.



Hi ha una dita valenciana que diu "dos dones i un pato, mercat" fa referència al fet que mentre hi hagi dues persones amb ganes i algo per vendre/comprar és pot mercar. Aprofitant que avui he tornat a sortir amb Aleix m'he permès la llicència d'adaptar aquesta dita al món ciclista..... i és que avui hi havia molt fang.

No hi ha res com tenir-ne ganes per agafar la bici. Ha estat tota la nit plovent i sabíem que els camins estarien amb tolls i fang, però feia temps que no pedalàvem junts i ja havíem deixat dit el fi de setmana que avui aniríem a rodar una mica. A Aleix li aniria bé de cara a la marxa de diumenge a Fraga ( 100 Kms amb 1000 m. de desnivell) i a mi......... a mi tot el que sigui suar em va bé.

El temps era escàs perquè jo havia d'anar a buscar a la nena a la guarderia i solament disposava de 90 minuts, a Aleix ja li anava bé perquè no es volia cansar - solament rodar una mica Nano, que diumenge he d'estar bé.

A les 9:05 hem començat anant per camins principals fins al pont del riu i desprès direcció a Aitona per l'altre costat de riu.
El començament ha estat una mica desastrós, tolls i fang per tot arreu i les bicis, equipacions i pell han acabat amb un estocat que ni Benito amb el seu gotelé.
Ràpidament hem decidit de seguir pedalant tota l'estona per pista asfaltada per minimitzar la tasca de neteja post-sortida. d'aquesta manera hem anat ciclant fins a Aitona i desprès per tot el tram asfaltat que va a Torres de Segre.

El rellotge manava i, quan portàvem 50 minuts pedalant, hem hagut de girar cua pel primer trencall que hem trobat ( hem mirat que estigués asfaltat per assegurar-nos no agafar fang i augmentar les probabilitats de donar a algun lloc civilitzat).

Al final hem fet la tornada gairebé igual que l'anada variant un parell de cops i acabant agafant la carretera al pont nou de Seròs.

La ruta rodadora ha estat de 78 minuts recorrent 28,5 Kms (22 km/h). La zona de treball ha estat la correcta passant poc de la zona 1 com a mitjana ( 128 bpm).


Per la nit he de fer la darrera sessió d'spinning de la setmana, segurament notaré la sortida del matí però...... no menjar per haver menjat....

Salut!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada