dissabte, 25 d’octubre del 2014

Dues setmanes de feina amb descans el fi de setmana.



Entre obligacions socials i familiars el fi de setmana del 18 i 19 d'octubre he descansat d'activitat física. Per això, i perquè se m'ha acumulat la feina de les entrades, englobaré les dues setmanes que van del 13 al 24 d'octubre en aquesta entrada i veuré la quantitat de quilòmetres estàtics i d'exercici que faig en 15 dies.

Treball de peses: solament en faig del tronc superior i un cop per setmana, el tipus d'entrenament és de series encadenades o supersèries amb poc pes i moltes repeticions per introduir un component més aeròbic. No m'interessa agafar molta massa muscular. Les sessions són d'uns 30' cadascuna, per tant 60' en total.

Mix: activitat amb nens preadolecents en la que anem variant el tipus de treball de cada sessió. Durant les dues setmanes la única classe en la que he participat activament ha estat el dimecres 22 que vam anar a córrer molt suau durant 25' i vam fer 3 kms.

Crossfit: Aquí ja he treballat més tot i no fer les classes com toca, perquè desprès tinc G.A.C o CICLO i no puc arribar amb les cames cansades, el treball de tronc superior que es fa és molt intens encarà que curt. En les 6 sessions que he fet hauré estat uns 120' treballant. En una de les quals hem treballat tècnica de cursa durant 32', recorrent 5.500 metres.

G.A.C: Aquí és quan em toca treballar bé les cames, també cul i abdominals però les cames és on més noto l'esgotament. 4 sessions amb uns 120' de treball intens ( fem 50' de classe però, traient l'escalfament i els estiraments, queden uns 30' per treballar fort).

Ciclo: L'activitat que més hores em pren. 6 sessions setmanals que, amb aquestos 15 dies, he dedicat 517' ( 8h 37') i he consumit 6448 Kcal...... uns 280 kms.

Això han estat aquestes dues setmanes. 14 hores d'activitat, 8.500 metres de cursa a peu i 280 kms de ciclo.

Diumenge anem a rodar amb BTT per fer-nos gana per l'esmorzar anual del C.C.Seròs.

Salut!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada