dijous, 4 d’agost del 2011

Bonus X2

Jugant als bolos si fas un strike la següent tirada val el doble de punts, per tant avui l'entrenament hagués estat el doble de productiu i a més a més avui he tornat a fer el pleno o sigui que demà tornem a multiplicar.

Al matí he fet cinta a ritme molt suau, 9 Km/h, uns 26 minuts a una mitjana de 134 bpm consumint 317 Kcal i fent una càrrega d'entrenament de 55. Desprès peses, he fet la rutina de la setmana que ve per agafar les càrregues  i així poder començar ja correctament, i he acabat bastant cardadillo. El total de la sessió, entre cinta i peses ha estat de 70 minuts.

I per la tarda........ PAJARÓN. Sortida amb la flaca amb Junjo, Peret i Guerau. Peret i jo hem quedat mitja hora abans per començar a rodar i hem anat fins a la Granja d'Escarp i hem tornat a Seròs, a la bàscula municipal, que és on havíem quedat amb Juanjo i Guerau. El segon tram de la ruta ha estat Soses - Fraga - Seròs.
Les sensacions FATAL tota l'estona, no pujava de pulsacions però les cames no em responien. Durant els trams plans encara podia anar aguantant el ritme, que a sobre no era baix perquè s'ha ficat Juanjo dabant i anavem a més de 30, però a la mínima pujada m'anava quedant. Al final 50 Kms en 1 hora i 50 minuts a 153 bpm de mitjana i 27 Km/h. El consum ha estat de 1692 Kcal i la càrrega de 286.

Total d'avui dijous:
3 hores d'entrenament.
2009 Kcal
341 Càrrega.

Demà sessió matinal soltant cames i piscina.

Salut.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada