dimarts, 2 d’agost del 2011

Poc però intens

La planificació del dia d'avui passava per una mica de cinta i peses pel matí, bici de carretera per la tarda i futbol sala a la nit, però tal com s'ha encarat la cosa a primera hora del matí ja preveia que per la nit seriem molt pocs per jugar el partit i ens tocaria apuhinyar i jugar molts minuts. Marc PaJo està a Astúries de vacances, Pascu malalt, Patenis solament ha vingut a un partit i aquest no seria menys, Fontané per no variar 30 minuts abans de començar ha enviat un sms dient que no venia i per a acabar-ho d'adobar Ruben tampoc a vingut.
Pulutant avui m'he saltat tots els entrenaments per a poder rendir més a la nit. Al final hem estat 6 jugadors (sort que Abel ha deixat d'anar a una reunió que tenia, si no som 5): Calú, Sampi, Abel, Oriol, Modest i un servidor.

Els valors del Polar no els puc donar perquè no el portava però puc assegurar que han estat alts durant els 40 i pocs minuts que m'ha tocat jugar. El resultat final 4-1  en contra i he fallat més ocasions d'1 contra 1 amb el porter que les que he tingut durant tot el torneig. La setmana que ve descansem i la següent comencen els creuaments, a partir d'ara ja no en podem perdre cap més.