divendres, 5 d’octubre del 2012

Run & run & run.

Motivació, remordiments per falta de dedicació al running, temps en quant a disponibilitat horària, bon temps en quant a meteorologia i una espineta clavada per no poder anar a córrer demà al matí amb el grup que ha quedat dels/les que venien al running durant l'estiu. No podia fallar, tot apuntava a una bona sortida per comprovar si encara tenia cames per aguantar un ritme decent durant uns 14 Km.

La destinació era La Granja d'Escarp, o fer 7 Km en direcció a la Granja i desprès donar mitja volta per acabar de fer els 14.
Malles, camiseta tècnica, sabatilles de trail running i l'mp3 carregat de música bona. Començava la ruta entre un quart de 10 i les 9 i quart, anava mentalitzat en no mirar-me el ritme, simplement miraria el temps que em marcava al acabar cada quilòmetre però sense ofuscar-me en aconseguir un ritme o un altre.

El començament de la volta l'he fet des de casa passant per la baixada del C.A.P., les granges de Barralet i la carretera del pont per escalfar una mica més abans de trobar-me la primera pujada.
Els quilòmetres m'anaven marcant un ritme bo, però sentia com la silicona dels pirates em molestaven als bessons (ja m'havia passat algun altre cop i havia acabat malament). De moment decideixo no fer-ne cas per veure si la cosa no anava a més.

3, 4, 5 Kilòmetres i seguia mantenint el ritme i notava que les cames podien portar-lo durant una bona estona. Decideixo de, enlloc de girar al km 7, donar mitja volta quan portés 35 minuts de carrera esperant poder superar els 14 km en uns 70 minuts, 5 min amunt 5 min avall.
Arribat el minut 35 el Gps marcava 7,45 Kms, he girat cua mantenint el ritme i inclús augmentant-lo per mirar la marca als 10.000........ 45: 39..... No està malament.

Just als 10.000 metres m'he ficat per la via verda de la vora del riu i, us puc assegurar, que es ben verda i amb verdor alta a pit.
Desprès de fer el cabra saltant canyes, bardisses i forats he tornat al camí bo per enfilar un altre cop el pont vell i tornar a casa pel matadero, amb la mala sort que a l'última pujada se m'ha tornat a ressentir el bessó i, quan pensava que arribaria a casa amb 15.000 metres fets, al Km 14,5 he hagut de parar el crono per evitar una altra punxada al bessó com la de fa un any i mig.

Al final 14.560 metres en 67 minuts. I molt bones sensacións i satisfacció personal pel ritme suportat, llàstima de l'últim contratemps.

Salut!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada