dimarts, 6 d’agost del 2013

Rodant suau.

L'únic entrenament de bici d'aquesta setmana havia de ser suau per anar recuperant les cames, però s'havia de fer per no estar massa dies sense pedalar.

Avui he tingut companyia, Pere Monclús ha vingut a rodar amb mi. Ha estat una relació simbiòtica, a ell li ha anat bé per poder pedalar més dels 90 minuts que acostuma a fer entre setmana, i a mi també per portar el ritme i fer l'esforç que volia.

L'horari de la primera quedada era a les 8:30, desprès el vam canviar a les 9:00 i al final gairebé hem sortit a les 9:30 però hem tingut prou temps per fer gairebé 50 Kms i tornar a casa a una hora prou decent com per anar una estona a la piscina, si n'haguessim tingut ganes.

Com ja he dit l'esforç ha estat molt suau, la mitjana de pulsacions l'he tingut a 107, augmentant una mica quan tocava fer pujada però sense cremar les cames.

Al final encara ens hem trobat amb Gerard que tornava amb la BTT de baixar l'Engibós i hem tornat de la Granja d'Escarp tots tres junts.

48 Kms i 320 metres de desnivell en 2 hores 10 minuts.

Ja solament em queda nadar demà al matí, córrer per la nit i, no sé si dijous o divendres, tornar a nadar per moure braços però sense cansar-me.

Salut!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada