dijous, 24 d’octubre del 2013

Una setmana més.

Aquesta setmana ha semblat que el Garmin tornava a donar valors reals, sobretot a les darreres classes. Tot i això encara em refio més de les meves sensacions que de les dades del pulsòmetre.

El dilluns per la tarda començava fent una sessió de Crossfit a les 7:15. Tocava treball de peses per fer pit i tríceps. Ja no recordava el que era ficar-se dins de la sala a aixecar ferro.
A les 20:00 la primera sessió de ciclo de la setmana. El dilema que tenia era si notaria el desgast del dia anterior i...... semblava que no. La sessió per a les 4 primeres classes ha estat d'unes 400 Kcal cadascuna i uns 50 minuts de durada.
A les 21:00 repeteixo sessió i sento com els quàdriceps comencen a estar buits. Tot i això acabo la classe com toca.
En total he estat 1 hora i 48 minuts i he consumit unes 800 Kcal.

Dimarts pel matí més ciclo. 52 minuts fent la sessió igual que el dia anterior i tornant a acumular 400 Kcal més.
Per la tarda tornava a començar amb Crossfit. Estava motivat perquè tocava córrer i sentia el bessó recuperat. La intenció era fer el tram de cursa suau per anar ficant la musculatura a lloc poc a poc. L'escalfament perfecte, però al primer tram de treball real he hagut de tornar a parar i ara ja comença a mosquejar-me això.
A les 20:00 G.A.C. Amb el bessó tocat he hagut de fer els exercicis com bonament he pogut.
I per acabar a les 21:00 una altra classe de ciclo. 52 minuts més i 400 Kcal més també.

Dimecres Puc descansar de Crossfit i enganxo amb dues sessions de ciclo seguides. A més toca canviar de classe, aquest cop a més exigent. Les dues hores seguides em porten a consumir 1010 Kcal en 1 hora i 52 minuts.

Dijous és l'últim dia de la setmana que faig classes amb implicació motora meva.
Pel matí repeteixo un altre cop la de dimecres, 50 minuts gairebé clavats i 375 Kcal. La intensitat no ha estat la mateixa, a aquestes alçades de la setmana les cames necessiten més descans.
Per la tarda seguim amb Crossfit i G.A.C., que m'exigeixen series de quàdriceps, bessons i isquios, i acabo amb una altra tanda de ciclo. La darrera classe de bici ha durat 48 minuts i, tot i anar més suau al principi, encara m'he ficat a cremar unes 450 Kcal.

He acabat la setmana doncs amb 7 hores i 2 minuts 3435 Kcal consumides i 103 Kms fent spinning. A part de les tres sessions de Crossfit i les dues de G.A.C.

A veure com recupero per diumenge poder anar a l'Albagés.

Salut!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada