dijous, 12 de maig del 2011

Es canvien les tornes.

Cada dia que entrenes és diferent, aquest matí he fet la sessió de fitness que em tocava gairebé una hora.... 57 minuts amb una mitjana solament de 79 bpm i 167 Kcal.

Desprès tenia classe d'spinning però no hi ha hagut cap client i per tant he descansat. He tingut la temptació de ficar-me sobre la bici i pedalar el temps que hagués durat la classe però he recordat que per la tarda tornava a córrer i les males sensacions de dimarts, així que he pensat que millor no fer-ho i per la tarda apretar una mica més.

A les 18:00 al puesto, com cada dimarts i cada dijous. Hem començat a córrer i ja he vist que les coses anaven diferent a la última vegada, tot i anar més descansat que dimarts anavem més ràpid. Tota l'estona perfecte, aquest cop ha estat Álvaro el que no estava fi (tot i que ha aguantat fins al Km 12 com un "campeón") i al Km 9 ja ha demanat una mica de treva però..... ¡COLLONS! ha seguit tirant fins fer els 12 Km. He corregut 1 hora i 13 minuts per fer 13 Kms, el ritme més bò que l'altre dia 10,7 Km/h a 146 Bpm. 1032 Kcal consumides.

2 hores i 10 minuts per cremar 1199 Kcal. No has estat un dia massa dur.

A veure què puc fer aquest fi de setmana.

15 de maig Dia de la Bicicleta a Seròs.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada