dilluns, 9 de maig del 2011

Malacatejant

- Has anat mai a fer el Malacate d'Almatret Delfi?
- No, encara no.
-Pués avui hi podiem anar.
 

Així ha set com hem decidit la ruta que fariem avui amb bici. Després dels 51 Km d'ahir a Mequinensa avui en tocava fer "otros tantos".
Com em passa sempre que surto amb "lo socio" al principi no nya manera possible d'agafar el seu ritme i vaig a remolc una bona estona, més o menys 1 horeta, l'abantatge que tenia avui era que ell no sabia res de la ruta a seguir i per tant desconeixia la distància i inclinació de les pujades.
Tota l'anada l'hem fet amb el vent en contra que, sumat a la tendència ascendent del terreny, cascava molt.
En 1hora i 20 minuts ens hem plantat a la "Roca Manxò" que avui he sabut que no és diu així sinó "la Roca dels manxorets" (m'ho ha dit lo noi del cadastre de Seròs). A partir d'allí tot es baixada fins acabar el Malacate. La decepció ha estat que la baixada des de "La roca dels manxorets" fins al desvio per anar a la Sènia està tot ple de grava solta i no es pot anar ràpid, i el tram de camí des del desviament fins al començament del Malacate l'han fet el doble d'ample i tot aplanat. Et permet anar més ràpid, però no és gens divertit.
En fi, arribem al Malacate - Malacate Delfi, Delfi Malacate- els presento i A L'ATAQUEER!!!. Com sempre les baixades duren poc tot i que em parat alguna vegada a fer afotos. El pas següent: remuntar la finca de la Sènia i mirar de fer una altra baixadeta, la que anomenem Uracan cóndor. L'accés a aquesta baixada és una mica complicat perquè hi ha una bona pujada (no per ser molt empinada sinó perquè dura molta estona i al final és molt tècnica) a més les pluges d'aquestos dies han fet créixer unes bones jungles de barrelles, argilagues i rabasses. Arribem a dalt i la cara de Delfi paga, està bastant cansat, el problema és que no tenim més remei que seguir tirant fins a casa. La baixada és molt entretinguda i ràpida i en acabar...... a tornar a remuntar una mica per trobar el camí de les mines, el seguim fins a la pista de Maials a la Granja d'Escarp on trenquem a l'esquerra per anar a buscar el camí de la costa gallina. Aquí el plan era agafar la senda que passa per damunt de la finca de l'Arisa però el temps i la situació han fet que tirem pel dret i per la via ràpida fins arribar al poble.
Han sortit 54 Kms, no està malament, i ens ha costat 3 hores i 55 minuts. Ritme de 13,8 Km/h, una mitjana de 133 bpm i 2809 Kcal consumides.

Una molt bona sortida en Btt per fer un dilluns a la tarda, ara ja aparco la bici fins al fi de setmana, demà toca estiraments (tinc les cames tiesses), classe d'Spinning i, per la tarda, cursa a peu. Suposo que ho podrem fer.

Diumenge és el dia de la bicicleta a Seròs.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada