dijous, 26 de gener del 2012

Sobredosis.




És el que té tenir una addicció, sovint et deixes portar pel costat fosc i et passes de ratlla tot i saber que això et farà mal. Avui a mi m'ha passat amb la bici, tenia moltes ganes de pedalar i desprès de les males sensacions de diumenge encara més. Pel matí he acabat de preparar la sessió d'spinning que he fet a la nit mirant de pedalar una estoneta més per acabar de fer els 60 minuts de pedal, per la tarda sortida amb la btt pedalant durant 3 hores i 20 minuts i arribant a casa que ja era fosc, i per la nit la sessió d'spinning que havia acabat de preparar pel matí.
Ni parlar de les cames, ja les tenia cansades al principi de la ruta de la tarda, a partir d'aquí...... cadascú que tregui les seves conclusions.

Sessió matinal: 60 minuts de bici a ritme normal, amb una màxima de 160 bpm i 135 de mitjana i 662 Kcal consumides. Les sensacions han estat molt bones, tot i sortir a fer les series ahir les cames funcionaven molt bé i assimilaven aviat les càrregues que els ficava.
Per acabar la sessió he fet unes quantes abdominals i he estirat bé.

Sessió de tarda: 3hores i 20 minuts de bici, les pulsacions una mica elevades tenint en compte que a les 21:00 tenia que fer la sessió d'spinning. 180 de màxima i 154 de mitjana, 2434 Kcal consumides. Les sensacions han anat de normals a dolentes, les primeres pujades encara les he aguantat amb dignitat, però al final qualsevol ascens, per petit que fos, em feia baixar el ritme de mala manera. A més les sensacions a les baixades tampoc han estat bones i he comés massa fallades alguna de les quals ha estat a punt de costar-me una caiguda. 48,3 Kilòmetres recorreguts.

Sessió nocturna: 55 minuts d'spinning per consumir 627 Kcal, les pulsacions més elevades que pel matí 180 de màxima i 141 de màxima. Evidentment la sortida de la tarda m'ha passat factura però crec que encara ho he salvat prou bé.

En definitiva avui 5 hores 15 minuts de bici consumint 3723 kcal, les cames trinxades i la moral ciclista sense recuperar-se, això sí les endorfines pels núvols que suposo que deu ser el més paregut a un "xute".

Demà sessió de recuperació pel matí i per la tarda nit una mica de natació i patxangueta de futbol sala, sense apretar que dissabte toca fer la Curse Navette.

Salut!

2 comentaris:

  1. inici dels javalins???????????????

    diria pero em puc equivocar tothom,

    jjjjja

    bon bona afoto,si sinyor

    ResponElimina
    Respostes
    1. Vec que tens molt apamat el territori company!!
      La foto és xula, però la intenció era que pogués sortir jo però em vaig deixar el trípode a casa i al final em vaig haver de quedar aguantant la càmara.

      Elimina