dijous, 14 de febrer del 2013

Traient el pols de la "flaca".




Sent un llicenciat en Ciències de l'Activitat Física i l'Esport sé que els descansos són una part fonamental de l'entrenament i que, desprès de fer 7 sessions de ciclo indoor al llarg de la setmana, fer  més bici no sigui un bon entrenament. Però sense poder córrer encara, esperant a que els bessons es recuperin completament, amb el dia que feia aquest matí i el temps que la bici de carretera portava penjada a  la paret necessitava pedalar una estona.

Solament 50 Kms, anar a Lleida i tornar. A més mantenint-me, o intentant mantindre'm, dins de la zona 2 per treballar capacitat aeròbica i no entrar GENS en potència.

El primer error, a part del de decidir sortir a pedalar es clar, ha estat suposar que amb carretera la roba necessària era com la de muntanya...... Fred als peus tota l'estona i al cos bona part del trajecte d'anada.
a part d'això les sensacions han estat molt bones perquè el ritme ha estat prou bo, i més tenint en compte que les cames estan cansades perquè les classes de ciclo d'aquesta setmana buidaven el glucogen dels músculs.

Els 25 Kms de l'anada han estat en contra del vent, no en feia gaire però amb la velocitat de la bici es notava més, tot i això les pulsacions les he mantingut a ratlla tota l'estona. La tornada ha estat amb l'aire a favor, com era d'esperar, i la tendència és a baixar així que el trajecte s'ha fet molt més fàcil, tot i que, no sé per quina llei física, al estar a punt d'arribar a Aitona ha començat a bufar un aire més calent i en contra que l'he portat fins a Seròs.

En definitiva 50 Kms en 100 minuts 135 bpm de mitjana ( zona 2.1), 158 com a màxim ( zona 3.7), 921 Kcal consumides i 29,9 Km/h de mitjana. Com ja he dit l'anada ( 51 minuts) més lenta que la tornada ( 49 minuts) encara que sol 2 minutets.

A veure com es portaran les cames aquesta nit a la darrera sessió de ciclo indoor de la setmana.

Salut!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada