dijous, 21 de febrer del 2013

Xallenge 2013, prova 1


Aprofitant les vacances d'un i el plegar aviat els dijous de l'altre, avui he sortit amb Verdi a "revisar" el circuït de la Xallenge de Seròs d'aquest 2013....... solament queden 17 dies.

Hem decidit fer-la sencera per agafar una mica de temps i controlar quan podria costar, tant als Pros com als que aniran amb el "ganxo", acabar-la.

Tots dos partíem en condicions similars, jo carregat de cames per les sessions de ciclo indoor i ell carregat perquè lo "bruto" igual ha fet 500 Kms aquestes dues setmanes que ha tingut de vacances. Per tant teníem clar que el que no podíem fer era anar apretant des del primer moment. Tampoc servia anar "asserrin asserran" perquè ens hagués faltat temps.
En el tram del principi encara hem marcat bon temps i velocitat, ens hem plantat al refugi amb 48 minuts havent recorregut 14, 4 Kms, per tant a uns 20 Km/h. No està malament tenint en compte que la tendència és a pujar.
A partir d'aquí, i al cap de poc temps començàvem a fer les sendes, tant de pujada com de baixada. El ritme ha anat baixant poc a poc a cada repetxet que trobàvem pel camí. Les cames cansades anaven passant factura i deixaven que sabessis que hi eren produint una cremor interna per avisar que, possiblement, t'estessis passant.
Coronàvem el Montmaneu en 1 hora 57 minuts i tan sols 27 kms. En 13 Kms el ritme havia baixat en 5 Km/h.
Ara tocava tornar a arribar al refugi dels caçadors i, durant la tornada, sabíem que podríem recuperar ritme perquè.....si comences pujant acabes baixant, no?
Passem pel refugi i intentem pujar la cadència i la velocitat, però el vent ha anat augmentat al llarg del matí i ens toca de cara tota la tornada. L'alegria de poder tornar a bon ritme sense forçar la màquina s'esbaeix i toca tornar a ritmillo i amb la màquina tantejant el llindar.
Finalment hem arribat a meta en 3 hores 9 minuts, 47,5 Kms i uns 900 m de desnivell positiu. Bona sortida si senyor!!!!.
PD: Avui tornava a tirar de barretes energètiques casolanes....... cop de codonyat!!!! Merci Pat.
Ara solament penso en la classe de ciclo que em toca per la nit......... a passar-ho malament.



Salut!







1 comentari:

  1. aixi m'agrada lo teritori apamat com diria aquell, si trobeu lguna pedra fora puesto es que mo lan tocat

    jiiiii


    canvi de ruquet Verdi????

    va gas que això esta aqui mateix

    ResponElimina