diumenge, 9 d’octubre del 2011

Recuperant les sortides en grup.

Per fi, desprès de tot l'estiu, hem pogut tornar a fer una sortida amb més de 3 persones. Aquest cop anavem Lo Cunyao, Bolado, Jordi, Calu, Vicent, Prudi i jo.

L'arrencada ha estat cap al bovalar per tal de començar a mirar i preparar aspectes per a la Xallenge 2012 i per veure als caçadors com començaven la temporada de caça. El terreny està més que sec, pols i pedres "por doquier" i de caçadors encara més que de pols i de pedres. Els primers trams de la sortida els hem fet per cami fins que no hem hagut de torçar per anar a buscar el camí que planeja fins a la finca del Teixidó. Al primer "repetxet" hem tingut el primer accident, Calu ha tingut una caiguda de les anomenades "típica caiguda de pardillo en cales", s'ha quedat parat a dalt de la pujadeta i no ha pogut treure el peu de la cala a temps....conseqüència: trau al genoll. Hem fet les primeres cures i hem seguit en direcció cap al refugi dels caçadors.
Fins arribar al Refugi no hi ha hagut més contratemps, cadascú al seu ritme hem anat pujant fins arribar amb 15 Km de recorregut a la porxada del refugi per menjar-nos el bocata. Allí ens han deixat bolado i Calu un per que li feia mal el genoll (espero que avui estigui bé per a fer l'spinning, cosa que dubto) i l'altre perquè volia anar a veure el Down Town que feien a Lleida (segons fons pròximes també ha tingut feina al Down Town).

Per reprendre la marxa hem decidit que estaria bé de mirar de pujar la senda dels jabalins en lloc d'anar pel bosquet, per variar una mica, i desprès en lloc d'anar a fer la baixada del Boc hem anat a fer la trialera de la Granja. A la trialera hem tingut el segon  contratemps, Prudi ha tirat serra avall 5 o 6 metres sense avisar a ningú ( si mireu els vídeos es veu una polseguera que passa per sota el sol al principi de la trialera), per sort no ha estat res.
Per acabar el final del recorregut l'he hagut de fer sol perquè tenia pressa que havia d'anar a obrir el poliesportiu que jugave l'equip cadet masculí de Seròs.

Ens han sortit 37 kilòmetres amb 588 metres de desnivell positiu acumulat. Les meves dades han estat de 136 bpm de mitjana, 2359 Kcal, 3 hores i 11 minuts des de que hem sortit fins que he arribat i 314 de càrrega d'entrenament.

Salut!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada