dijous, 20 d’octubre del 2011

Últim dia abans dels ermitanyos

Aquest matí tocaven sèries a la cinta, he augmentat els pics en respecte a la setmana anterior i ara faig dos pics a 14 Km/h, 2 més a 16 Km/h, una pic a 18 Km/h i els 3 últims a 16 un altre cop. A part faig 3 minuts d'escalfament i 2 de tornada a la calma a 9,5 Km/h. A més a més també he augmentat una mica el temps en comptes de fer-ho en 20 minuts ho faig en 25 per tant la durada de les sèries i dels descansos és de 72 segons. Desprès de la sessió d'aquest matí em crec amb els coneixements suficients per afirmar que la gent que fa els 10 Km, i els que fan els 21 encara més, a un ritme de 20 Km/h són d'un altre planeta...... ÉS IMPOSSIBLE. Si a 18 les cames ja no donen, la respiració es queda curta i el cor en 72 segons m'ha fet les hores extres de tot l'any. En fi són ritmes extraterrestres.

Doncs això, pel matí he começat fent les sèries que us he explicat abans, desprès mitja horeta de peses i per acabar 20 minuts més a ritme de 6 minuts el Km o el que és el mateix 10 Km/h. El temps d'entrenament del matí ha estat de 75 minuts a una mitjana de 142 bpm, 897 Kcal consumides i 172 de càrrega d'entrenament.

Per la tarda sessió de Btt. Feia molt temps que no la tocava i, tot i que aquesta nit havia de fer classe d'spinning, tenia ganes de bttejà ja que diumenge anem a pujar les ermites a Balaguer. La sortida ha estat amb el Sioux i ha durat 73 minuts, hem anat a pujar a Montllobé donant el tomb pel pont nou de la carretera d'Aitona. Uns 20 kms en 73 minuts, 1021 Kcal més i la càrrega d'entrenament ha pujat 173 punts més.

I per fi l'última sessió del dia........ la sessió d'spinning. Avui ha estat amb ritmes baixos però amb força càrrega, 51 minuts de pedal per cremar 580 Kcal i pujar 91 punts més a la càrrega d'entrenament.

En total avui doncs 3 hores i 19 minuts, 2948 Kcal i 436 de càrrega. Sóc conscient que és una mica excessiu, i segurament contraproductiu, fer en un mateix dia unes càrregues tant elevades desprès d'entrenar durant tota la setmana, però avui el cos em demanava això. Demà i Dissabte repòs absolut per arribar a Diumenge amb les piles carregades.


Us deixo un video que m'ha enviat un/a practicant d'spinning http://vimeo.com/29416289




Salut!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada