diumenge, 22 de juliol del 2012

Entre cardos, argilagues i rabasses.....



Dissabte, pel que es veu, va ser una nit de sopars en colla i la sortida en Btt es va aplaçar de les 7:00 a les 8:00 del matí. Nosaltres havíem quedat Bolado, Jordi i jo ja que JX té el genoll tocat, Calú va tocar cubates fins tard i Edgard..... ni se sap.
La sorpresa va ser quan, un cop arribats al Tonet, estava gairebé tota la Fixipoyes ( Sergi, Dani, Xavi, Mòdol i Pep), faltaven Enric que ara és més pescador de ciclista i Mario que deuria treballar, i Aleix i Antonio. A més el Sioux va fer la serva reaparició i Gerard va venir a provar com era això de sortir amb BTT amb més gent.
En total 12 Beteteros marxàvem de Seròs en direcció a Sarroca sobre les 8:10 del matí. El temps era inmillorable i la companyia no tenia desperdici.
Sortida totalment per pista rodadora i sense gaires alts i baixos, per això Jordi al principi ha intentat amenitzar-la una mica fent-nos saltar alguna cadena de propietat privada i pujar alguna esponeta. Aquests són detalls que sempre s'agraeixen.
En aquests tipus de sortides, si la gent que surt té diferents nivells, aviat es van fent grups perquè els que estan més forts, sense voler, van estirant del grup i els que tenen menys hores de pedals i encara no tenen el motllo del seient gravat a foc al cul cada cop es queden més. A més avui teníem el handicap de Pep que feia dos dies que tenia descomposició i estava fluixot.
Quan ja gairebé arribàvem a Sarroca m'he quedat una estona darrera amb Pep i me n'he adonat que estava tocat i a punt per entrar-lo a matar, és aquella sensació que qualsevol pujadeta o fals pla ascendent notes com la bici no va i les cames no fan la força que haurien de fer. Això sí, el tio aguantant tipo sense dir ni "mu".

Per fi hem arribat a Sarroca i ens hem aposentat a la plaça del poble, on tants cops hem estat de festa major "cubatejant", per ingerir l'avituallament sòlid abans de tornar cap a casa. Mentre estàvem esmorzant hem tingut l'actuació còmica del duo de Joseps (Pep i Bolado) que ja comença a ser habitual i sense perdre temps hem tornat a arrancar per anar cap a Seròs.
La tornada l'hem fet tots una mica més junts, exceptuant les dues primeres rampes de pujada. Ha estat una tornada sense històries ni complicacions.

Quan hem arribat al pont del riu de Seròs gairebé tots han anat cap a casa però Antònio, Aleix, Gerard i jo hem volgut anar a acabar de cremar les cames pistejant fins a la Granja d'Escarp i tornant per la banqueta del canal per pujar el salt de Pena ( Ei Bolado.... i sense treure el plat en tota l'estona).

Estar clar que les sortides amb grup són més alienes, es passen més aviat 4 hores pedalant amb més gent que 3 pedalant sol.

Les dades de la ruta: 48,9 Km i 373 m de desnivell en 3 hores 20 minuts (2 hores 42 minuts de pedal), 14,6 Km/h de mitjana (18 Km/h mitjana pedalada), 117 bpm i 1330 Kcal consumides.



Demà encarrilem la última setmana sencera d'entrenaments abans d'anar a fer la Pedals de Foc, motivació a tope.

Salut!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada