dijous, 19 de juliol del 2012

Ha d'haver-hi dopatge.




Avui acabaven les etapes de muntanya del tour. Ahir va ser l'etapa reina dels Pirineus i avui feien dos ports de 1ra, un de 3ra i un Hors Categoríe. Motivat veient l'etapa reina dels Pirineus, avui al matí he agafat la bici de carretera amb ganes, decidit a per els 90 Kms ( plans això sí). Si Ells ( en majúscules perquè han de ser semidéus o Titans) poden aguantar 20 dies, amb un parell o tres dies de descans, fent més de 150 Kms diaris (exceptuant les cronos que són 2 o 3 més) amb etapes d'alta muntanya seguides i portant mitjanes de més de 40 Km/h...... no pot ser que jo, que solament he agafat la bici diumenge i dimarts i he anat a córrer dilluns i dimecres ( a part de les sessions de fitness), no pugui fer 90 kilometrets plans a un ritme de 30 km/h. Doncs NO, no he pogut. Als 80 he fet figa....... no sé jo si els controls de dopatge encara són massa permissius o si per ser ciclista professional s'ha de ser d'una pasta especial.

La ruta d'avui per no acumular altura havia de ser Seròs-Mequinensa-Seròs-Soses-Seròs-Mequinensa-Seròs-Soses-Seròs.
Els primers quilòmetres han anat bé, més o menys al ritme marcat tot i que ja notava que les cames no estaven alegres però, com que altres cops m'ha passat i quan s'acaben d'escalfar estic millor, no hi he fet massa cas. La tornada fins a Seròs també bé i l'anada a Soses..... també. Els problemes han començat a venir de tornada de Soses que en principi té tendència a baixar, però aleshores ha estat quan me n'he adonat que el vent (molt poc, gairebé sol una brisa, però amb la bici de carretera quan vas a ritmes de 30-32Km/h és fa notar de valent) venia en contra en el tram de Soses a Mequinensa i, per tant, a favor de Mequinensa a Soses.
A mig camí entre Soses i Aitona ja he començat a especular amb els quilòmetres, a veure si de tornada solament em calia arribar fins a Aitona per aconseguir fer els 90. Quan he arribat a Mequinensa per segon cop tenia clar que solament arribaria a Aitona, tant si feia els 90 Kms com si no. De tornada de Mequinensa semblava que la cosa anava millor, però entre l'esgotament i la calor al final solament he anat fins a la gasolinera de Seròs per acabar de fer 80 Kms i cap a casa.
A més el fet de pedalar tota l'estona sentint càrrega a les cames i la postura em deixen trinxat, quan baixo de la bici semblo un yayo durant un parell de minuts.

Resum: 80,34 Kms, 220 metres de desnivell, 2hores 37 minuts, 30,7 Km/h de mitjana, 147 bpm de mitjana i 1793 Kcal consumides.

Demà sessió de ferro i  a descansar fins diumenge.

Salut!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada