dilluns, 9 de juliol del 2012

Una grip lateral

Ahir per la nit ja em vaig agitar començant a notar dolor a l'espatlla, genoll, cadera i peu esquerra. Avui quan m'he llevat la cosa encara havia anat a més, em feia mal tot el costat esquerra ( salvant el cap ) i els punts que ahir ja em dolorejaven avui es feien notar amb més insistència.
Sortosament a mesura que el cos s'ha anat escalfant pel que fer diari el dolor s'ha anat pal·liant, però m'ha privat de poder ficar-me a la sala de fitness pel matí, a més avui tenia hora a la fisio de Fisioseròs per a que em recuperés les cames i també m'ha ajudat a minimitzar i semireparar el dolor de l'espatlla, que era la zona que pitjar tenia.




Avui doncs al haver-me saltat la sessió de fitness matinal solament em quedava per fer la sortida de running de la nit, em feia patir bastant perquè no sabia com respondria el cos... sobretot el genoll. El ritme ha estat suau, amb aquest grup els dilluns fem cursa armònica a ritme de 6:00 min/km, i això ha ajudat a que no em ressentís pràcticament de res.
Hem estat corrent durant 49 minuts 39 segons (desprès de fer l'escalfament previ amb exercicis per millorar la tècnica de cursa) i hem fet 8,100 metres. Això fa un ritme de 6:08 min/km. La meva mitjana de bpm ha estat de 146 i he consumit 692 Kcal.

He acabat bastant satisfet.... no tant per la sortida realitzada ( que ha estat la que tocava ) com pel fet que el cos ha respost bé a l'exercici. A veure que passarà demà que he de tornar a agafar la flaca i sobretot dimecres que torna a tocar sèries de running.

Salut!

2 comentaris:

  1. vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa companyé


    que la xiqueta de FISIO SERÒS et deixarà com nou

    es tota una prufessional,

    val a dir que jo vaig veure la caigua en camara lenta i a menos de un metro i amb los pedrots vaig pensar uuuuuuuuuuuuuuuuuuyyyyyyyyyy aixo pinta que pinta mal

    peor ets un campió

    va a cuidar-se enneg

    ResponElimina
  2. Quin remei toca, avui ja estic millor per això.

    ResponElimina