dijous, 14 de febrer del 2013

Comptabilitzant-ho com puc.


Últimament, sobretot aquesta setmana, el garmin em fa el ruc alhora de comptar-me les pulsacions i per tant també les calories i l'esforç de les classes. Per això aquesta setmana solament ficaré el temps total de les 4 sessions de ciclo que són iguals, calculant les calories agafant com a referència la classe que m'hagi donat les pulsacions més normalitzades.

Les sessions de dilluns i dimarts: les tres sessions de dilluns les vaig fer més suaus del que marcava per recuperar una mica de la sortida de diumenge, tot i això són 3 hores 13 minuts en total i 1517 Kcal consumides.


Dimecres i dijous: aquestes sessions han estat pràcticament les 4 iguals, menys la tercera de dimecres que vaig haver de fer-la més suau per cansament als quàdriceps. 3 hores 19 minuts i 1648 Kcal consumides.

En total doncs 6 hores 32 minuts i 3165 Kcal..... 95 Kms.

Avui me n'he adonat que hauré de revisar les dades per fer la conversió de kcalories consumides a Kms, perquè amb la de carretera surt una mitjana de 5 Kms cada 100 Kcal enlloc de 3. Ho he de meditar i possiblement acabi fent la conversió de 4 Kms X 100 Kcal de treball. Això afectarà bastant a l'acumulació de Kms anuals.

Salut!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada