diumenge, 15 de desembre del 2013

Sortida per la Marató

L'any passat vam iniciar un acte solidari per la Marató de TV3, es tracta d'una pedalada entre els pobles del Baix Segrià i Ponent per recaptar fons per a la Marató de TV3.

Aquest any el mestre de cerimònies era el poble de Soses amb la col·laboració de, Alcarràs, Torres de Segre, La Granja d'Escarp, Seròs i Aitona. A part a aquesta pedalada també hi participaven altres clubs ciclistes com el Bikesport Lleida.

El recorregut d'aquest any sortia de Soses on, si volies, podies menjar un bocata (pagant 3€ suposo que com a donatiu per la marató). Passava primer per Alcarràs. Desprès seguia cap a Torres de Segre, on hi havia coca amb xocolata (pagant 2€ segurament també per la marató). Tot seguit enfilaves el trajecte més llarg, els més valents fins a la Granja d'Escarp i els no tan valents o que disposaven de menys temps trencaven cap a Seròs pel pont vell del riu. De la Granja d'Escarp s'anava cap a Seròs on hi havia un havituallament a base de fruits secs, xuxes, codonyat, manssanes i aigua. La següent parada era Aitona i finalment s'acabava a Soses un altre cop.

A cada poble on es passava fèiem una foto per inmortalitzar el moment abans de partir cap al destí següent. Aquest fet, juntament amb els diferents nivells del bikers, feia que el cos no acabés d'entrar en calor. S'ha de tenir en compte que estem a 15 de desembre i a més amb boira.

L'any passat jo no vaig poder anar a pedalar, i aquest any tampoc tenia massa temps. Havia de ser a casa a les 11:00. Per això, juntament amb 5 ciclistes més (Mateu de Llardecans, Jordi, Calú, Antonio i Gerard), hem decidit de sortir pedalant de Seròs per fer tot el recorregut fins a Soses ja d'anada i així poder-me quedar al pas per Seròs.

Havíem quedat per marxar a les 8:15 i al final, entre retrasos i xerrades, començàvem a pedalar a les 8:30. Hem intentat de portar un ritme alt tota l'estona per poder agafar un bocata a soses abans de començar la marxa, però ens ha estat impossible........... si vols res comença la marxa amb la panxa buida.

El ritme ha estat lent tota l'estona, això ja era de suposar, i....... de cara a l'any vinent hem de coordinar més els canvis de poble o funcionar d'una forma diferent.
Jo solament he estat a Soses, Alcarràs i Torres de Segre ( aquest solament de passada) desprès, juntament amb Gerard, hem enfilat la tornada cap a Seròs a ritme de fer passar el fred. Una mitjana de 27 Km/h per fer els 16 kms finals en són testimoni.

Al final ha estat un matí per xerrar, pedalar una mica i col·laborar una altra mica.

39 Kms sense gairebé desnivell.

Salut!

1 comentari:

  1. Tal com ho descrius ha estat efectivament un dia de solidaritat. Pedalar en aquests casos és un complement, tot i que és cert que tot es pot millorar

    ResponElimina