divendres, 28 de març del 2014

Una setmana amb més intencions que accions.

Falten dues setmanes, aquesta i la següent, per anar a la NBR. La intenció per aquesta setmana era la de fer un treball intens i amb força volum de bici, i d'entrenaments, per donar una forta estimulació al cos i poder sobrecompensar la setmana vinent treballant poc i suau.
El que n'ha resultat d'aquestes intencions ha estat una setmana més aviat normal, fent solament les sessions com a monitor, i a dies ni això, deixant de fer inclús la sessió de natació de divendres.

Dilluns:
Matí - recuperació de la sortida de diumenge.
Tarda - Crossfit. Sessió de bici, fent 5 series de les quals jo en vaig fer 2 gairebé sense augmentar intensitat i 3 suaus.

            Ciclo. Dues classes de 47 i 46' respectivament, amb un treball sobre el 65% per consumir 883

Dimarts:
Matí - 46' de pedals també al 65% arribant a les 428 Kcal consumides.
Tarda - Crossfit. treball de tronc superior amb dominades i thrusters al qual m'he afegit, sabedor que em provocaria agulletes un parell de dies, perquè al matí m'havia saltat la sessió de fitness.
             G.A.C. Hem rebaixat la intensitat de les classes però, tot i així, encara em suposen una càrrega alta sumada a la resta d'activitats.
             Ciclo. Repetim la sessió de dilluns i dimarts al matí fent una mica d'"entrenament de qualitat" al final de la classe. 46' i 452 Kcal.

Dimecres:
Matí - Descans novament, havia de flaquejar però hi ha hagut imprevistos.
Tarda - Dues sessions més de bici fent 88' en total i 913 Kcal. ( treball al 65%).

Dijous:
Matí - Solament he fet l'entrenament de fitness, la sessió de ciclo s'ha suspès.
Tarda - G.A.C. Repetim el treball de dimarts incloent alguna modificació per augmentar la càrrega de treball.
            Ciclo. 44' i 521 Kcal. Igual que dimarts he treballat al 65% tota l'estona i al final he fet un "pico" d'intensitat.

Divendres:
Matí -  havia d'acabar la setmana fent un entrenament de natació, però tenia la revisió mèdica de la feina i he acabat més tard del que em pensava..... no he nadat al final.


Aquí acaba tot el treball de la setmana, dissabte i diumenge serà en blanc perquè dissabte celebrem el 2n aniversari de la Paula i diumenge volem anar a veure la cursa de Bombers de Lleida si el temps ho permet, i si no ho permet tampoc permetrà sortir amb bici.

Així que..... fins al pròxim resum setmanal.

Salut!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada