diumenge, 5 d’abril del 2015

Tot el bò es fa esperar.
Per fi tornava a pedalar en cap de setmana, arribat el diumenge 22 de març, començant un altre cop els entrenaments amb la flaca i pedalant "de prestao" esperant a que arribés ja la meva muntura, vaig tornar a sortir a rodar amb grupeta: Àngel, Javier, Juanjo, Calú, Aleix i jo.

Vam fer la ruta que vam anomenar " no hem anat enlloc". La intenció era anar fins a Casp i tornar, però quan faltaven 15 kms per arribar ens va agafar l'aigua i vam fer mitja volta. En arribar al creuament que porta a Faió i Nonasp, que ja havia parat de ploure, decidim d'anar cap a Nonasp però, quan faltaven 7 Kms per arribar tornem a girar cua per culpa de l'aigua i ens dirigim cap a Mequinensa.

Des del desviament cap a Fayó l'aigua ja no ens va deixat estar fins arribar gairebé a la Granja d'Escarp. I, en arribar a casa vam comprovar que havíem errat la ruta ja que de Seròs direcció a Lleida no havia plogut gens.

Ben empapats encara ens van sortir 102 Kms i 100 metres de desnivell.
La setmana del 23 al 27 de març van sortir unes bones sessions de ciclo. Amb mitjanes de bategs minut per sobre de les 135, 7 hores 17 minuts de pedal i 4342 Kcal consumides, vaig deixar el comptakilòmetres teòric a 188,6.
A partir de divendres 27 comencen les bones noves i les tirades outdoor de Setmana Santa.

Divendres em comuniquen que per fi, desprès de 7 mesos d'espera, ha arribat la bici que havia demanat. Una Giant TCR Advanced Pro.
Amb l'ajuda de JX el mateix divendres per la nit ja la tinc a casa i començo a pensar en fer rutes a partir de dissabte.
Dissabte 28. JX i Xavi "Sioux" volen fer una ruta llarga i amb desnivell per anar acostumant el cos a les tirades dures. Jo m'hi afegeixo però amb la intenció d'escurçar perquè tinc una boda de tarda i no puc fer molt tard.

La volta escollida és Mequinensa-Faió-Riba Roja- Flix- Vinebre- La Palma- Bovera- Granadella- Maials- Seròs.  Jo faré fins a Flix amb ells i desprès tallaré cap a Bovera directament.

La sortida és molt bonica, amb pujades no molt llargues i baixades entretingudes. És bastant trencacames perquè passes de baixar a pujar sense gairebé planejar.

A Flix fem una parada per repostar aigua i ens dividim. Jo m'ho agafo a pit des de la gasolinera del Guisona fins arriba a Granadella, a veure si puc fer els 21 Kms de pujada per sota dels 60'. No ho tenia gaire clar de poder fer-ho però em volia provar per veure si aguantaria tanta estona portant una intensitat alta..... 54' 19" no ha estat malament però al arribar a casa amb 124 Kms, 1700 metres de desnivell i 5 hores de pedal les cames estaven ben tovetes.

Bon "Estreno" de Wu ChaoDimarts hi torno. Deixant de banda els avisos de vent vaig, sol, a fer el portet de Casp. Al desviament de Nonasp canvio de carretera i tono cap a la Granja per trencar cap a Massalcoreig i Fraga abans de tornar cap a Seròs.

Són 94 Kms amb gairebé 1000 metres més d'ascens i he fet una serie llarga des de Mequinensa fins a la Granja marcant una mitjana de 38,4 Kms/h. Val a dir que portava el vent a favor.
Dijous canvio el sentit de la ruta però repeteixo els llocs. Marxo de Seròs cap a Flix per girar cap a Riba Roja, Faió i Mequinensa i Seròs. Supero els 100 Kms per poc, han estat 110, i 1360 m de desnivell positiu en 4 hores de pedal.
Finalment arriba diumenge 5 d'abril i el final de les sortides entre setmana.
Tornem a sortir amb grupeta però aquest cop, dels 8 que anem n'hi ha que solament faran 2 hores i mitja ( Pere), uns altres que poden estirar una hora més ( Guerau, Calú, Javier, JX i jo) i uns altres que poden aprofitar bé el matí ( Àngel i Aleix).

Ruta 1: Seròs- Flix- Seròs.
Ruta 2: Seròs- Flix- Bovera- Granadella- Maials-Seròs. ( la mateixa que vam fer amb el Sioux el 20 de febrer)
Ruta 3: Seròs- Flix- Palma d'Ebre i etc....

Tenia intenció de fer fotos del grup i les havia de fer entre Seròs i Maials, que era quan estàvem tots i anàvem junts, a la baixada fins a Flix era fàcil que ens separéssim més. El resultat de fer les fotos a la grupeta amb el sol baix que no deixava veure el què es veia a la pantalla, amb els guants llargs de bici i mig adormit van ser aquestes:


Pel que es veu vaig canviar la càmara a l'objectiu davanter i solament surto jo.

La ruta va estar molt bé, per mi haguéssim pogut portar un ritme més viu, però sempre és millor anar amb més gent per poder passar l'estona més entretinguda que no pedalar sol.

Fins a la Granadella la cosa va funcionar bastant bé, amb un JX tocat per voler fer massa sortides en un cap de setmana llarg ( lo golut va sortir divendres, dissabte i diumenge), un Calú amb massa feina per poder portar uns entrenaments decents, Guerau amb bon estat de forma, Javier amb la veterania de portar més anys en carretera i sabent dosificar bé els esforços, i jo que faig el que puc.

A la pista de la Granadella a Llardecans, portant un ritme bastant alt fent relleus, Javier agafa un forat i punxa. Arranjar la punxada ens porta una bona estona per uns problemes amb la vàlvula de la càmara i això desencadena una tornada a relleus sense clemència per minimitzar el temps perdut.

Bona sortida per concloure una setmana molt molt bona. 86,5 Kms 960m de desnivell.

En total d'aquestes dues setmanes han estat 603 Kms.

La següent recuperem entre setmana i espero poder sortir un cop el cap de setmana i després...... inici del darrer mesocicle abans de la Mussara.


Salut!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada