diumenge, 12 de febrer del 2017

No en dono ni una per perduda.




En aquestes dues setmanes que m'he mantingut sense escriure no he deixat escapar cap entrenament, ni tan sols aquest cap de setmana que se celebra la festa de les Apol·lònies i que és d'obligatoria pernoctació.

La setmana passada, la que acabàvem el gener i iniciàvem ja el mes de febrer, la vaig saldar amb:

1 hora 33 minuts de natació, recorrent un total de 3.900 metres entre corxeres.
4 hores 40 minuts de ciclo indoor, computant uns 92,7 Kms de laboratori.
1 hora 49 minuts de cursa a peu, desgastant 23.130 metres d'asfalt.

i la sortida del cap de setmana. Que havia de ser d'un parell d'horetes o dues hores i mitja i uns 60 kms i va acabar sent de gairebé 3 hores i mitja i 80 kms. I és que quan surts de casa, i més quan la companyia agrada, costa de dir prou.
Encara em vaig comportar perquè les intensitats van ser inferiors a les que hagués hagut de portar per fer els 150 minuts que tocaven.

Portàvem des de dijous amb la incertesa de saber si el temps ens deixaria sortir a rodar. Al final, aprofitant un moment de clemència meteorològica, vam arrancar amb la flaca el cunyat, Jeremy i jo.
Primera volta per fer temps a que Pere, i potser Guerau, puguessin agafar-se al segon pas que faríem pel poble. Al final solament Pere va poder venir a la segona volta.

El temps ens va mullar una mica, però res que sigui mereixedor de ser esmentat. Això sí, amb les 4 gotes que van caure en vam tenir prou per arribar a casa ben bruts.


En resum es pot dir que la setmana va anar tal i com tocava.

El 6 de febrer s'iniciava la 5ª setmana de preparació específica per al half de Lleida i hi havia l'hombra a l'horitzó de poder, o no poder, acabar fent l'entrenament del cap de setmana...... que al cap i a la fi és el llarg i el que més ganes tinc de fer.

Durant la setmana totes les proves en tancat sense problema, com sempre..... potser una mica de mal gust pels temps de la natació, però bé...... el de sempre.

Vaig augmentant volums i les coses van quedar de la següent manera:

Natació 1 hora 35' i 4.000 metres.
Ciclo indoor 3 hores 50' i 86,5 kms.
Cursa a peu 1 hora 58' i 26.120 metres.

El cap de setmana vam començar a fer sortides amb una mica de qualitat amb el Sioux. Sortíem de matí amb la intenció de fer uns 100 kms en 4 hores, mantenint la intensitat entre el 70 i el 75% constant.

La veritat és que la cosa va sortir bé, i es va traduir en una bona curtida per les cames i el cul, que no està acostumat encara aquest any a aquestes tandes.

Tot i sortir sols encara vam tenir la companyia de Calú i JX des del pont de Mequinensa fins a dalt del port de Mequinensa a Faió, desprès ells van tornar endarrere per anar a fer puntes i nosaltres vam seguir direcció a Favara per, en arribar al creuament, tornar endarrere i anar a buscar la carretera de Casp i fer la pujada del 8% i cap a casa.

Van sortir els 100 kms justos i 1000 metres de desnivell. De temps vam estar 3 hores 52'.

La setmana vinent és setmana d'assimilació de càrregues i toca baixar volums. M'anirà bé perquè el cap de setmana vaig a esquiar, a veure si puc seguir mantenint els "plenos".

Salut!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada