dimecres, 17 d’agost del 2011

Tornant de la montanya.

Al final vam marxar a passar el fi de setmana llarg a la montanya un dia més tard del que volia, al principi la intenció era marxar divendres per la tarda però finalment vam marxar dissabte al matí.
El fi de setmana va estar molt bé i mogudet, dissabte va ploure bastant i no ens va deixar fer res en tot el dia més que montar la "comanche" i el toldo de davant.

Diumenge va ploure molt poc al migdia però això no ens va impedir de fer una ruteta amb Btt partint d'Esterri pujant per carretera estreta i empinada fins a Cervis i baixant a Esterri un altre cop per una sendeta estreta i amb el barranc a l'esquerra tota l'estona. Les noies ( Pat i Montse) també van fer la ruta amb nosaltres (Jordi i jo) i van aguantar com a camiones tota la pujada. 20 Kms amb 700 m de desnivell positiu acumulat en 3 hores 5 minuts, una mitjana de 102 bpm i 1221 Kcal consumides. La resta del dia la vam dedicar a quedar-nos al camping i fer truites per sopar.

Dilluns pel matí baixada pel riu amb hidrospeed, molt molt divertit però molt molt cansat i amb alguna que altra senyal de guerra de les pedres del riu, i per la tarda mini sessió de bici un altre cop, aquest cop al final vam anar sol Jordi i jo. La ruta va ser des del camping de Llavorsí fins a Tírvia, 10 Kms en 1 hora i 7 minuts, 132 bpm i 791 Kcal.

Dimarts el vam gastar desmontant tot el "xiringuito" i baixant cap a casa per desfer bosses i començar a fer rentadores. I per la nit l'últim partit de futbol sala que ens quedava de la Lligueta d'estiu.

Avui dimecres he fet dos sessions d'entrenament per mirar de tornar a ficar-me a la línia dels 80 un altre cop perquè el fi de setmana m'havia fet augmentar de pes.
Al matí 2 hores i 7 minuts per fer 57 Kms amb la "flaca" a un ritme de 26,5 Km/h i a 157 bpm el que m'ha fet consumir 2033 Kcal.
Per la nit tornava a tocar sessió de running, aquest cop ja amb les equipacions noves. Tornava a tocar 50 minuts a ritme continu pel circuït de 1600 m. He aconseguit acabar 6 voltes senceres i segons el Polar m'han sortit 10 Km en 48 minuts i mig, el ritme ha estat de 12,4 Km/h i 167 bpm. 862 Kcal consumides.

Aquestes han estat les rutines del fi de setmana llarg, a veure com aniran les vacances ara.

PD: demà miraré de penjar afotos dels 4 dies.

Salut

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada