diumenge, 6 de juliol del 2014

Falta de temps. I treball contra el crono.



No pas per anar a entrenar, que per això miro d'escatimar segons d'on sigui, però sí per poder ficar entrades al blog.
Per això se m'acumula la feina i per això he d'empaquetar diferents activitats molt interessants del fi de setmana en una sola entrada.

Dissabte tenia tirada llarga de cursa a ritme molt suau, el ritme molt suau de sempre, intentant no passar de les 130 pulsacions.
La durada de la sessió va ser d'1h i 23' per recórrer solament 12.000 metres.

Diumenge va estar més interessant.

Ruta amb BTT fora de la planificació de l'entrenament, per això vaig avisar a Jordi ( l'altre company de ruta) que seria una sortideta a ritme molt suau, treballant únicament a les baixades a veure si podíem marcar algun KOM de l'STRAVA,

Refugi pujant suau, la +plus treballant ràpid i aconseguint un KOM.
Remuntada per la senda del pi intentant mantenir el cor dins de la boca, arribem fins al desviament de les tres sendes. S a pinyó ( 9ena posició general.... s'ha de millorar), pujada per la Cabra tranquilament i Boc de tirada.... el desconèixer el segment ens va passar una mala passada i vam començar a treballar massa tard (15é lloc, 31 segons més lent que el primer...... a la següent cau).

Ara quedava tornar a pujar per l'espessa balaguera al tran-tran i acabar fent clàssica, entrepins i gairebé trencant crono a les valletes del conde.

45,6 Kms en 3h justes de temps. Al final la cosa no va anar tant poc a poc.

Salut!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada