divendres, 4 de juliol del 2014

No pensava pas poder realitzar tots els entrenaments.


Visc en una zona on, a l'estiu, les tronades solen deixar una bona quantitat d'aigua en poc temps i sovint acompanyada de pedra ( calamarsa). El dia que en toca una d'aquestes més val no intentar sortir a fer cap entrenament.

Aquesta setmana hi ha hagut un dia de tronada i un parell més amb avís de fer-ne, això ha fet impossible dur a terme l'entrenament tal i com estava planificat i he hagut de descansar dies que no tocava i doblar entrenaments uns altres dies.

Dilluns: Solament tenia programat natació a ritme suau fent bàsicament treball de tècnica de braços. Aquest entrenamet l'he pogut fer bé, invertint 30' i 30" per fer 1.400 m.
Per la nit he anat a córrer suau amb Gemma Fontané perquè hi havia classe de running ( un entrenament que no em tocava) 30' 37" i 4.900 m.

Dimarts: Bicicleta a ritme suau. He aprofitat l'últim dia que disposava de la Scott Addict de test per sortir a rodar amb ella fent 1h  38' i 37,75 Km. La bici va com una bala, ràpida de reaccions i puja de meravelles, però m'ha castigat massa l'esquena. Una postura ràcing que he vist que no es per a mi.

Dimecres: Treball de sèries de cursa. També amb Gemma, aprofitant la classe de running hem sortit a fer 51' de sèries recorrent 9.350 m.

Dijous: descans.

Divendres: Solament tenia bici amb costes, però he hagut de recuperar una sessió de natació que ho vaig poder fer.
La bici pel matí. 2h 35' amb treball de canvis d'intensitat suaus. 69,5 Kms.
A la tarda he anat a nadar. L'entrenament preparat era de 2.500 m i l'he reduït a 1.900 perquè ja portava càrrega de la bici del matí. El tipus de treball eren sèries de 300 m de natació desprès de fer uns increments de 50 m, n'he fet 5 enlloc de 6 i he retallat en l'escalfament i la tornada a la tranquilitat. 42'.

El fi de setmana solament he de treballar dissabte, però diumenge....... crec que agafaré la BTT encara que ho faci suau. Tinc ganes de baixar alguna sendeta.

Salut!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada