divendres, 1 de maig del 2015

Última setmana de càrrega abans de la Mussara



El dia D ja s'atança i ara ja tocarà iniciar recuperacions i descansos per arribar el millor possible a la línia de sortida del dia 16. No tinc pas cap intenció d'anar a guanyar res, no sóc tan beneit, simplement és qüestió de patir el menys possible.

Com ha anat passant en totes les setmanes anteriors, el que realment m'ha donat mal de cames han estat les classes de G.A.C. que, amb les seves repeticions i autocàrregues, hi ha dies que no deixen de ser rutines de gimnàs. Aquesta setmana s'han tornat a deixar notar, a més les classes ja són amb càrrega o sigui que les cames han anat acumulant cansament.

A partir de la setmana que ve la càrrega de les sessions de ciclo baixa i deixo de treballar a les classes de G.A.C, simplement faré una sessió de cames a la sala de fitness dimecres 6 i prou.

Aquesta setmana hi ha hagut 2 classes de G.A.C amb treball "durillo" com ja he dit, a part dimecres també vaig fer una sessió de fitness, solament de troc superior.

Dimarts. 3 sessionetes de ciclo com sempre, 2 hores 49' amb mitjanes de pulsacions altetes. El quilometratge resultant ha estat de 85,1 Kms.

Dijous. les 3 últimes de la setmana. 2 hores 38' amb treball alt també. 79,7 Kms més al registre de la bici que no es mou.

Aquest fi de setmana, dissabte, anirem a fer una provatura per veure si podem aguantar una Mussara.

Salut!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada