diumenge, 7 de juny del 2015

Primera transició




Ficat del tot amb l'entrenament per a triatló. El primer cap de setmana que hi he pogut dedicar he anat a fer base i a provar de nou la sensació de canviar el pedal per les bambes de córrer.

A primera hora del matí, amb el cos semicombalescent de les celebracions de dissabte, estàvem als Slamers el Sioux i jo esperant a Javier. Veient que no apareixia i que no contestava al telèfon hem començat a rodar.

Ritme suau, mantenint les pulsacions per sota del 75% encara que a cops ha estat difícil, mirant de cobrir els gairebé 80 kms dels que constava la ruta d'avui.

Pedalar amb un ritme com el d'avui et permet de poder parlar llarg i extés amb el company de travessa, si a més és un bon amic encara dóna per parlar més, encara que sigui sobre temes banals la majoria del temps.

Al començar a pedalar per les carreteres del secà ens ha trobat Javier que venia en direcció contrària per mirar de coincidir amb nosaltres i hem acabat la ruta plegats comentant i donant opinió sobre la marxa que van fer el dia anterior Pere i Guerau pel Nord de la pell de toro.

Al passar Maials en direcció a Seròs, els dos Xaviers, han volgut anar a tocar Almatret per fer una mica més de recorregut i de desnivell. Jo he seguit amb el pla preestablert per poder sortir a córrer una estoneta encara.

En arribar a casa faig un canvi d'indumentària ràpid i a trotar suau. La intensitat havia de ser la mateixa que amb la bici, però ha estat impossible. Les pulsacions pujaven sense voler. El cansament, la calor i la falta d'aigua s'anaven notant poc a poc i cada cop havia de baixar més el ritme per ficar-me dins de la franja coronària.
Al final amb gairebé una hora he fet 9.000 metres solament.

Bones impressions encara que al córrer encara em falta molt per estar al nivell que voldria. La suma de distàncies han donat 87 Kms ( 78+9) i 4 hores 17 minuts ( 3h 18min + 59min 54"). El tram de córrer m'ha deixat les cames bé, tot el migdia que em noto el bast intern dels quàdriceps sobrecarregat...... tanta bici ara es deixa notar.


A veure com podem salvar la setmana.

Salut!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada