diumenge, 22 de novembre del 2015

Sortida de PROFESSIONAL





Estic en període de base i, com a tal, he de fer les sortides suaus ara. Tot i que amb les noves tendències i estudis em comença a ballar el cap i hi ha dies que estic per engegar-ho tot a rodar i fer el que m'apeteixi, respectant uns principis es clar. No sé..... igual torno a l'entrenament que més alegries em dóna, encara que a l'hora del rendiment perdi capacitats estan compensades de sobra amb la satisfacció d'una sortida de diumenge amb companyia, i els caps de setmana segueixo sortint amb la grupeta.

Bé, deixant-nos de voltes, del que es tracta és que aquest cap de setmana havia de rodar sobre el 65 - 70% i amb cadència. Com que la bici de carretera encara no la toco aquesta sortida implicava pistejar i ho volia fer amb JX per veure com té les cames ara.

Ahir em va arribar la informació d'un esmorzar a Llardecans amb motiu de les jornades que fan de Camins d'or líquid. Sejo i Jordi i anirien, però ells portarien un altre ritme i m'estimava més quedar-me amb el cunyat.
Li vaig proposar d'anar a esmorzar nosaltres també. Com fan els bons, els que no els has d'explicar res sobre com funciona una bici perquè quan tu encara no caminaves ells ja pedalaven, i no ho han deixat de fer a pesar de l'edat. Sortideta, esmorzar i rodar una mica per tornar a cremar...... ens va semblar bona idea als dos.

A l'hora de sortir de casa amb la bici em topo amb Pere i Raul que iniciaven camí també. Els crido i els dic el que anàvem a fer, no els costa unir-se a nosaltres, d'aquesta manera doblem els efectius per a la matinal d'avui.

La ruta ha estat sencilla d'anada, pista pistera cascabelera fins a Llardecans. Amb un inici fred, la veritat, però quan han començat a venir les costetes la temperatura ha pujat una mica, he tingut una mica de feina a controlar les pulsacions, però encara ho he salvat prou bé.

No li fem el lleig a un bon entrepà de llonganissa a la brasa amb abundant oli de l'any. Fins i tot hem gosat a aixecar el paraigües un parell de vegades. Una bona brasa s'ha de mullar amb vi.
Durant tot l'esmorzar no ens hem bellugat de la vora la foguera, el fred es ficava dins del cos i desprès la feina haguéssim tingut per entrar en calor.

Aviat tornem a engegar les cames per tornar cap a casa si no ens passarem d'horari.

Nosaltres sortíem del poble i ens trobem a Ramonet i Enric Guardiola que entraven. Acaben afegint-se al grup i marxem tots direcció a Maials pel camí de la independència.

Per camins i caminets, el Sherpa, ens porta fins a l'Arc d'Adar. Ramonet i Enric ja ens han abandonat desprès d'una petita errada amb entrada a bancals d'oliveres, es veu que feien tard.

La tornada des de l'Arc gairebé ha estat la mateixa que l'anada, el ritme pràcticament també. Tot i això encara han sortit 45 kms pedalant 3 horetes.
Però en aquest tipus de sortides no compten els kilòmetres. L'estona de conversa i l'entrepà ja no els el traurà ningú.

La setmana vinent tenim el dinar de final de temporada, segurament també farem una sortideta conjunta, a veure com surt tot plegat.

Salut!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada