diumenge, 12 de juny del 2016

Cap de Setmana per gaudir de la bici
Havent acabat la darrera cita de resistència de la temporada, i amb més d'un mes fins al següent triatló, ara toquen un parell de caps de setmana per gaudir de l'esport sense estar pendent de temps, pulsacions o series.

Per començar avui hem anat amb Jordi i el Sioux a fer uns quants kilòmetres amb BTT pel nostre terme i part del municipi de la Granja d'Escarp.

Hem iniciat recorregut pel Bovalar, allí hem coincidit amb Ramonet i Sergi però aviat ens hem separat perquè Ramon començava a patir del genoll i han moderat el ritme.

La ruta ha continuat fins a la partida Montxoi, allí hem creuat la carretera per anar a fer la senda de la bassa Ramonet i fotre'ns plens de brosses al canvi creuant un sembrat per la voreta.

Fem dos canvis de camí i seguim pujant per la senda que va de la pista fins al mas de l'Hereu. Acabem de remontar per aquella mateixa vall i fem la senda de la garrafa d'aigua ( primera excursió del dia, el terreny està solt i el Sioux acaba sobre uns matolls al no poder parar la bici. Aquest cop de s'ha mantingut de peu).

Si heu fet aquesta senda sabreu que hi ha la opció d'anar fins a la pujada de la Belladona fent una senda amb un parell de pujades de ronyonada.... doncs nosaltres hem anat per aquí. Fent la Belladona amb calma, avui se m'ha fet portadora i els tres hem anat junts tota l'estona.

De dalt de la Belladona anem al va i vé per donar a la Picarda i poder baixar la senda de la Moncloa. Just abans d'arribar a la Moncloa agafem als Fixipoyes, Modol, Pep, Sergi i Dani, ells anaven a fer la cucaratxa i pujar per la Vall Fera. Nosaltres al acabar la Moncloa volíem pujar la Cova Plana ( territori Pauletov) i fer la nova de la Granja per fer també la Vall Fera desprès. Per tant ens hem separat de nou.

La Baixada de la Moncloa ha estat molt bé, encara es conserva en condicions tot i les últimes pluges. La pujada a la Cova Plana, per molt que ens l'haguem agafat sense forçar, no es pot fer bé mai.

La següent senda de baixada solament l'havia fet el dia de la Granjolina i hi havia molt de pols. Recordava un parell de baixades molt pendents on, en aquelles condicions, ere impossible controlar la bici. Esperava que el terreny estés millor avui..... però no gaire. Seguia havent-hi terra solta i he anat a fer una excursió uns metres fora de la traça, per sort m'he mantingut sobre la bici. Cosa que no ha pogut dir el Sioux que, a la segona sortida de senda del dia, ha fet una cucaratxa de manual ( he tingut temps d'arribar on era, treure el mòbil i fer la foto....  no es podia girar).

Seguim amb els plans establerts i iniciem la pujada per la Vall Fera, als Fixipoyes ja no els hem trobat més, i acavem per un camí molt trencat i amb pedres que ens ha deixat a l'inici de la Serra Picarda un altre cop.

La darrera senda que havíem de fer era la Cabra, ja ho teníem al cap al iniciar la sortida. Sense intencions d'anar a buscar cap corona, ja havíem sortit de traça prou vegades avui, hem baixat la senda amb molt bones sensacions, ha estat de les vegades que millor m'ho he passat. Sense anar a buscar baixar ràpid, gaudint dels peralts i dels trams ratoliners. Sense apurar frenades..... Divertint-nos. I, el que són les coses, he rebaixat 2" el meu millor temps.

Des d'aquí pista pistera "cascabelera", anant a buscar la tornada a casa per treure-li la corona al Sejo ( si no perquè no venia). Amb relleus, i el vent en contra, m'he fet malbé les cames. Al arribar al camí del riu ja no he donat més. Jordi i Xavi han acabat d'estirar però jo m'he quedat.... sense soltar cames eh, he donat el que he pogut fins al pont....... però res, no hi ha hagut manera.

Desprès sí, soltar cames fins a casa i recuperador tan bon punt he entrat per la porta, no pensava que me l'hauria de prendre avui, però el final ha estat matador.

63 kms i 1150 m de desnivell. No ha estat mala ruta.

La setmana vinent anem a la platja a Betetejar.

Salut!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada