divendres, 14 de novembre del 2014

Dues setmanes més sense sortida de diumenge.



Per molta activitat que faci entre setmana dins del laboratori, quan no puc sortir a fer una tiradeta llarga de bici durant el fi de setmana sembla que em falti alguna cosa, com si tingués enyorança de quelcom..... I intentar buscar succedanis com anar a iniciar-me de nou al running a la cinta ( perquè diumenge plovia i anar al carrer era jugar-te el refredat) no va estar la medicació idònia, o no va causar els efectes esperats.

La part positiva ha estat que, desprès que el Dr. Torres em digués que tenia els tendons bé i que podia començar a córrer molt poc a poc, he tret les teranyines de les Newton. Solament durades de 30' i arribant a 6:00 min/km com a màxim, però tot arribarà si no sobrecarrego.

Una primera setmana amb molta càrrega de ciclo però a la segona el tema ha fet molta fallida.
Han estat 11 sessions en total; 8 hores, 6049 Kcal i 263 Kms immòbil. De les quals 4h 30', 3531 i 153 Kms han estat a la primera de les dues setmanes.

La resta d'activitats han estat més igualades. Tant Crossfit com G.A.C. han tingut una càrrega semblant els 15 dies.

A l'altre aspecte que he de fer especial menció ha estat el córrer. Desprès de no tornar a marcar ritme des de la triatló de Mequinensa, si no recordo malament, diumenge vaig fer el hàmster recorrent 5 Kms a la cinta en 30' i dimecres 4.700 metres més en 30'.

Aquest fi de setmana espero poder rodar a la fresca una bona estona.

Salut!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada