diumenge, 27 de març del 2011

En família

Havíem quedat que, si no plovia, a les 9:30 del matí sortiríem amb Pat, Jordi (el mateix que juga a futbol sala amb mi i que ahir va venir a fer la ruta amb btt) i Montse (dona de Jordi) amb bici. La idea era fer una ruta sencilleta perquè les noies feia dies que no sortien i a més a més Montse tenia molèsties a l'espatlla i tenia por que, si anàvem per camins i sendes amb massa pedres, hagués de marxar abans d'hora.

Al final, tot i que pel matí havia plogut una mica, decidim de sortir com teníem previst i anar a fer els plans d'Aitona i tornar pel  Bovalar tot passant per la cabana de volta d'Aitona (cabana de volta més gran del Segrià, amb 200 m2).

Sortim en direcció al cementiri de Seròs per anar pedalant per camí fins creuar el pont de l'autopista, després continuem pel camí de la vora de l'autopista sentit Aitona fins arribar al pont següent, per allí tornem a creuar i anem fent pels plans fins arribar a Aitona. Sense parar enfilem cap al riu per creuar el pont i tornar a pujar creuant el canal de Seròs i seguir en sentit a Llardecans per agafar després el camí de la dreta que porta a la cabana de volta d'Aitona.


Després de les fotos de rigor reprenem la marxa però al final decidim d'anar en direcció a  la canadenca i tornar pel camí de la vora del riu en sentit Seròs. Tot el camí de tornada transcorre sense cap tipus de contratemps, solament el vent en contra que fa el pedalar una mica més pesat.

Al final 34 Km, 380m de desnivell acumulat, 863 Kcal cremades, una mitjana de 97 ppm i una agradable sensació de triomf ja que les dos noies han aguantat molt bé, això vol dir que a partir d'ara els haurem de plantejar reptes mes difícils.

Demà tornem a jugar a futbol sala i no sé que fer demà al matí, possiblement faci descans total que ja em toca.

Auf Wiedersehen


PD: Jordi a veure si em pots dir l'altimetria de la sortida de dissabte i de diumenge.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada