dissabte, 26 de març del 2011

Nova victoria Depitsnem

Ja des del començament del dia he treballat pensant en el partit de futbol sala de la nit. Pel matí una mica de cinta (caminant a 5.5 Km/h) solament per escalfar una mica i després les series que em toquen de tonificació del tronc superior, després una mica més de cinta al mateix ritme per a no tenir les cames fredes i 20 minuts d'estiraments per mirar de ficar les cames a lloc després de tota la setmana.

A les 21:00 partit de futbol sala contra la cooperativa de Soses, la veritat és que m'esperava patir més però el partit se'ns ha encarrilat bé des del principi gràcies al primer gol de Jordi i a un parell de parades de Jesús, al final de la primera part ja anavem 0-3. La segona part ha estat una mica més disputada amb 2 gols de la Cooperativa de Soses i 3 de nostres. Resultat final 2-6, del nostre equip hem marcat: Jordi (2), Marc Palau, Ruben Garcia i Jo (-amb permís de Jordi- 2). La bona notícia el retorn d'Antonio Rué "Pascu", la dolenta el trencament de Modest que espero que no hagi estat res.

Després del partit hem anat a sopar al mas, una bona manera d'acabar el dia. El problema és que sense voler ja ho veieu, les 2:00 am, i demà he quedat a les 8:00 amb Dani i Jordi (el mateix que juga a futbol sala amb mi) per anar amb bici.